Meal Shakes ShakleeKeistimewaan Meal Shakes Shaklee

Meal shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi - buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Kebisaannya, ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Meal Shakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegeterian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makan segera. Jika anda mencari sarapa pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shakes Shaklee merupakan pilihan yang bijak.

Khasiat Meal Shakes Shaklee

Nutrisi Lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamindan mineral oleh tubuh kita. Ia mengandungi lesitin soya yang berkerjasama dengan vitamin larut lemak.
  • Membekalkan nutrisi kepada sel tubuh - kaya dengan protein(tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
  • membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk membesar.
  • Anti-oksida - mengandungi vitamin A,C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
  • Mengebalikan seri wajah - mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan cooper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberi kompleksi wajah /kulit yang lebih cantik.
  • Detoksifikasi - kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  • Kelazatan rasanya - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi. penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

Note :
Hanya mengandungi 120 kalori untuk setiap hidangan. Boleh dicampur / dikisar bersama buah-buahan, Shaklee Energy Soy Protein atau apa jenis minuman kegemaran. Lazat dinikmati dalam air sejuk mahupun panas.1 ulasan:

Collagen Powder Shaklee Meal Shakes Shaklee berkata...

[…] KEISTIMEWAAN MEAL SHAKES SHAKLEE […]