Shaklee Vivix : Penemuan Revolusi Dalam Anti-Penuaan

Setahun yang lalu Shaklee memperkenalkan vivix Product revolusinari anti-penuaaan dalam pertarungan melawan penuaan pada peringkat sellular.

Vivix merupakan supplement anti penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, Syarikat No 1 supplement makanan di Amerika Syarikat.

Di Dalam ujian makmal, Ramuan Vivix telah menunjukkan impak kepada 4 mekanisma penting penuaan tahap selular.

4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Selular.

1. Kerosakan DNA

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejutaserangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik.

2. Pengawalan Genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular.
Di dalam 1 penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan penemuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utaman yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.

3. Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel-sel

Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitichondria menurun fungsi se turut menurun.

Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel.

4. Penimbunan AGE

Penimbunan berlebihan AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Vivix juga membantu menjaga / memelihara :

Kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungananti oksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular, kesihatan dan kesejahteraan.

Kandungan yang terdapat di dalam Vivix
1 ulasan:

Vivix Shaklee berkata...

[…] Kebaikan Vivix Shaklee sebagai Anti-Penuaan […]