Bagaimana Menjana Pendapatan Tambahan Dengan Shaklee

Assalamualaikum.



Hari ini kita bersantai berkongsi cerita bagaimana boleh menjana pendapatan tambahan dengan Shaklee.

Secara keseluruhannya kita boleh mendapat pendapatan melalui Shaklee melalui 5 cara.
Tapi 5 cara ini adalah 5 step.
Mungkin kena faham step by step baru boleh kita hadam step yang seterusnya.

Sebagai permulaan atau as beginner secara asasnya kita boleh mula dengan 2 cara.

1. Keuntungan melalui runcit

Ini adalah basic bisness lah.
Kita ambil dengan harga pengedar dan jual kepada pelanggan dengan harga runcit.
So duit untung itu kita punyer dan Shaklee tak kisah berapa harga yang kita letak dan berapa banyak yang kita dapat dari untung runcit.

2. Bonus Bulanan dari Shaklee

Setiap produk yang kita ambil dari Shaklee ada point tersendiri.
Secara senang cerita makin banyak kita jual makin tinggi point yang kita dapat.

Dengan syarat cukup point terkumpul dalam bulan tersebut 150 UV kita dah layak dapat bonus untuk bulan itu.

Bonus ini dibayar secara bulanan.
Tengah2 bulan dapat gaji.
Duit akan di bank in ke account yang kita masukkan semasa mendaftar ahli.
Tak tau kira takper tapi kalau tau kira lagi bagus sebab kita dah set target berapa income yang kita nak dan berapa banyak barang kita kena jual.

Lagi-lagi kalau kita makan sendiri produk Shaklee.

Ada banyak kelebihan yang kita dapat.
1. Kita dapat beli dengan harga Ahli.
2. Kita dapat bantu saudara mara beli dengan harga ahli dan kita dapat collect point.
3. Dari point yang kita dapat kita dapat cover cost supplemen Shaklee yang kita consume sendiri.

Tapi kalau kita memang niat nak tambah income memang kita akan dapat lebih dari cost kita consume.

Itu baru 2 cara yang saya explain.
Shaklee ni banyak kejutan.
Banyak bonus yang kita tak sempat nak belajar tapi tup..tup.. kita dah layak dapat bonus tu.

Pengalaman sendiri, rasa time-time tu jugak nak sujud syukur.

Berminat menambah pendapatan?
Boleh dijalankan secara part time,
tiada modal,

Dengan yuran keahlian Rm 75 seumur hidup anda layak bergelar
Shaklee Independent Distributor.

Daftar Sekarang.
Haslinda (SID : 1090071)
SMS / Wassap : 019 - 6038353

Kelebihan mendaftar dengan Mama Sihat Keluarga Sihat

Anda mendapat bimbingan yang hebat dan rapat dari team kami.

Bimbingan A to V
Yang tinggal

X - Semangat Anda
Y - Usaha Anda
Z - Doa Anda


Jom daftar sekarang




Tiada ulasan: