Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa Dengan Shaklee

Ramai yang mula risau bila berpuasa je stamina atau bekalan tenaga merudum.

Belum pun masuk tengahari dah mula nak senyum pun dah tak daya.

Bagi yang menyusukan mula risau pasal supply EBM.

 

Macam saya.. takder mood nak bersahur makan nasi bagai sebab En Suami jenis bersahur sebelum tidur.

Bangun beberapa minit sebelum subuh untuk minum air.

 

So takder mood la saya nak makan nasi bagai.

Tapi saya tetap perlukan makanan untuk kekal bertenaga sepanjang hari.

Lagi pun sahurkan banyak hikmah.

 

Jadi penyelesaian saya adalah Shaklee.

 

Kegemaran saya dan semestinya mendapat permintaan tinggi dibulan puasa ni adalah ESP Shaklee.

 



Blend sekali dengan kurma memang sedap.

Manis kurma tu memang matching dengan ESP.

Memang cukup untuk mengenyangkan masa sahur dan kekal bertenaga sepanjang hari.

 

 

Untuk membantu tubuh kita terhidrat kembali selepas seharian berpuasa, semestinya tugas Performance Drink Shaklee 

 


 

 

Berperisa oren, sedap diminum bersama ais.

Just bancuh dengan air masak sebab serbuknya senang larut.

 

Kepada yang liat nak minum air dan nak pastikan kita minum air yang secukupnya walaupun kita berpuasa seharian.

 

Ini Tipsnya,

Sebelum berbuka, bancuh siap-siap performance drink dalam botol air 1 liter.

Then target nak habiskan by pukul berapa.

Then bila dah habis, bancuh lagi lagi termasuk untuk waktu sahur.

So agak-agak la kalau kita ada minum air masak sahaja pun pastikan cukup air 2-3 Liter sehari.

Jangan pulak bantai masa sahur 2 Liter air sebab lepas berbuka tersadai kekenyangan lupa nak minum air.

 

Kalau mahu lebih mengenyangkan, tak nak ambil sahur yang berat, nak turunkan berat badan untuk raya.

 


Ini resepinya.

 

ESP + Performance Drink + Meal Shake


1 Sudu ESP

1/2 Sudu Meal Shakes

1/2 Sudu Performance Drink

300ml air masak / air sejuk

 

 


Goncang-goncang semua sekali dan minum ketika sahur.



Memang cukup untuk tenaga berpanjangan sepanjang hari.



 



Resepi ini sesuai untuk




  • Ibu Hamil / Menyusukan bayi

  • Orang yang bekerja berat

  • Orang yang mahu diet dan tidak mahu ambil makanan berat semasa sahur.


Set Tenaga Ramadhan

 



Jadi apa lagi.




Jom dapatkan sekarang.



 







Untuk Lebih Info untuk produk yang bersesuaian dengan anda, boleh hubungi 


 





Shaklee Independent Distributor Anda

 

Haslinda (Lynd)

SID : 1090071

Sms / Wassap / Call : 0196038353


 

Email : sitinorhas_linda@yahoo.com

 

COD :

 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor

 


 

 

 

1 ulasan:

Set Triple Gem Shaklee berkata...

[…] Fungsi setiap produk dalam Set triple Gem  […]