Testimoni sendiri Set Kesuburan Shaklee

Setiap yang mengamalkan Set Kesuburan Shaklee akan berimpian untuk beralih kepada Set Kehamilan Shaklee.


10653419_720497161320283_3702912018394820143_n


Dan itu impian saya.


Lynd ingat lagi akhir 2013,  mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee disebabkan saya ingin mencuba set kesuburan Shaklee.


Ada yang tanya apa yang tak subur kalau anak dah 2 orang?


Kisah Lynd, selepas melahirkan anak yang ke -2 pada March 2012, saya tak pernah period. Mungkin juga disebabkan suntikan perancang yang Lynd ambil setiap 3 bulan. Mengikut perancangan kami suami isteri ingin menimang cahaya mata yang ke-3 dalam tahun 2014. So gap setiap anak adalah 2 tahun.


So last suntikan yang saya ambil adalah pada May 2013. Tetapi saya masih tidak period jadi manakan boleh kira waktu suburkan?


Tunggu punyer tunggu saya jumpa dengan Set Kesuburan Shaklee. Setelah study beberapa point saya mula consume Set Kesuburan Shaklee.


Kenapa saya pilih Shaklee?


1. Selamat : Berdaftar dengan KKM dan semula jadi.


2. Cara Set Kesuburan Shaklee sangat natural, tidak mengganggu sistem badan.


Set Kesuburan Shaklee


3. Shaklee dah establish and lebih 60 tahun so kalau tak selamat dan berkesan takdernya bertahan lama. Saya perhatikan banyak produk-produk di pasaran yang meletup mula-mula je pastu diam.


Alhamdulillah. Dengan consultansi yang betul selepas hampir 3 bulan consistent (Yang betul2 komited.. sebelum tu main2), akhir bulan July saya period. Syukur sangat. Langkah pertama dah berjaya. Saya period. So target saya adalah terus konsistenkan period saya.


Buat UPT test dah jadi "hobi"saya. Even dari sebelum period lagi. So saya selalu standby pregnancy test kit kat rumah. Sampailah 2 minggu lepas, lebih seminggu saya low bloog pressure. Bila doctor tanya saya pregnant ke, konfident saya cakap tak.


Sampai lah 3 hari lepas. Saya buat "hobi" saya. Tanpa harapan yang tinggi menggunung.. hampir nak buang dah pun upt test tu. Tapi macam perasan ada 2 line yang samar.


Esok test lagi kali.




20140926_191323


Alhamdulilllah syukur.


1780661_720440851325914_2794983932283668732_n


Pill Box saya bertukar set. Dari Set Kesuburan Shaklee ke Set Kehamilan Shaklee


Alhamdulillah tak terhingga dijumpakan Shaklee.


Dapatkan lebih info disini



Set Kesuburan Shaklee


Atau hubungi saya


contact-icon

1 ulasan:

Pengedar Shaklee Klang Shah Alam berkata...

[…] Ikuti kisah saya dan Set Kesuburan Shaklee […]