Tukar selera dengan Resepi ESP Shaklee

Assalamualaikum..


Hai.. Saya baru lepas buat senaman lunges / squat tadi.


Semput jap. Dah lama tak exercise so metabolisme rate memang menjunam la.


Tak per Lynd.. Jangan patah semangat. Bertabah lah.


2-3 menjak ni saya memang perasan yang saya tak berapa nak layang breakfast berat2.


Nasi lemak or nasi goreng or mee goreng tak berapa nak telan dah.


Kopi pagi-pagi pun dah tak berapa lalu dah.


Adakah pengambilan supplemen buat saya kurang dah caffein addicted?


Alhamdulillah.. bagus.. saya memang addicted caffein yang sangat teruk.  Mesti 2-3 cups sehari. Tapi sekarang dapat 1 cup pun dah cukup. Tu pun kadang-kadang tak habis.


Sekarang saya breakfast ESP + Oat.. Best..


Cukup mengenyangkan, just tukar-tukar lah samada dengan milo or tropicana twister.


Tapi rasa macam nak tukar selera. Nak try smoothies lah.


image


Jom try Resepi ESP Shaklee.


Boleh guna resepi dalam video ni, just tambah 2 sudu ESP Shaklee.




 

Walllllahhhh... memang sedap dan berkhasiat lah.


Tak sabau nak try.


Ni senarai Resepi ESP Shaklee yang lain.


20-MUST-TRY-RECIPES


Siapa ada resepi ESP Shaklee yang sedap


Jom kongsi.

Tiada ulasan: