Produk Shaklee Murah

Assalamualaikum Cantek..


Percayalah produk Shaklee ni murah.


Beberapa hari lepas kami buat kelas "alam maya" tajuk malam tu Kebaikan Vitamin C. Salah 1 kebaikan group bisness Shaklee Vitalynd Empire dibawah group exclusive Jutawan, sesi tambah ilmu atau meeting hanya dilakukan menggunakan teknologi ikut peredaran zaman.


Sebab tu bisness ni memang sesuai u semua sebab tak perlukan masa dan kena keluar rumah. Tapi hati-hati pilih group ye takut nanti terdaftar bawah group tak aktif nanti tak bergerak jugak bisness kita.


Ehhhh.. ke laut pulak.


Back to topic Shaklee produk murah.


Ada sorang SID ni share kesan kebaikan Vitamin C selepas 1 tahun ambil secara konsisten.


Disebalik kisah-kisah kebaikan Vitamin C Shaklee saya macam tertarik dengan statement " Dah licin 2 botol maksudnya dah setahun lah consume SR Vitamin C"


Aihhhhh... setahun 2 botol je?


Macam tak logik.


Screenshot_2014-12-17-09-39-36


Jom kira..


1 botol SR Vitamin C = 180 tablet.


Kalau untuk imunisasi kita suggest 1 tablet sehari.


1 botol = 180 hari


180 hari = 6 bulan


6 bulan x 2 botol = 1 tahun.


Betul la...


Patut la rasa macam tak ingat bila last saya bukak botol baru SR Vit C tu.


Sooo.. memang terbukti lah Shaklee produk murah.


Sooooo.. semua ada peluang boleh jadi Si Cantekssss..

Tiada ulasan: