Kembali Langsing Selepas Bersalin

Assalamualaikum Cantekss..


Kandungan saya sudah separuh perjalanan dalam mengharungi 40 minggu yang indah.


Memang sudah mula search pasal tip-tips berpantang walaupun dah nak masuk anak ketiga.


Setiap kandungan akan mempunyai pengalaman yang berbeza, dan setiap kali itu juga persiapan juga berbeza.


Jika sebelum ini set berpantang yang saya guna bukanlah Set Berpantang Shaklee, sebab masa tu belum dijodohkan lagi kot.


Tapi kali ini memang sudah settle 1 perkara dalam persiapan berpantang saya.


Dulu saya ambil masa 2 bulan untuk decide Set Berpantang Terbaik untuk saya.


Kali ni dah tak payah pening-pening.


Pilihan saya adalah Set Berpantang Shaklee Premium



Set Bersalin Shaklee Premium



Set Berpantang Shaklee Premium terdiri :


Vitalea ( 120 Tablet / 4 Bulan)


Sr Vitamin C (180 Tablet / 2 Bulan)


B-Complex (120 Tablet / 4 Bulan)


Zinc Complex (120 Tablet / 4 Bulan)


Ostematric (120 Tablet / 1 Bulan)


ESP (850 gram / 1.5 bulan)


Alfalfa (Small 330 Tablet / 1.5 Bulan) / (Big 700 Tablet / 4 Bulan)


Lechitin (180 Tablet / 1 Bulan)



Fungsi Set Berpantang Shaklee Premium



Vitalea - multivitamin yang berfungsi membentuk sel darah merah bagi menggantikan darah yang hilang semasa bersalin


Vitamin C - Mengelakkan anemia dan meningkatkan imunisasi ibu.


B- Complex - Menjaga kesihatan saraf ibu dan bertindak sebagai anti-stress (Mengelakkan meroyan semasa berpantang)


Zinc - Mempercepatkan proses penyembuhan luka


Ostematrix – Mengelakkan sembelit dan membekalkan kalsium yang cukupi kepada ibu dan bayi yang menyusu.


ESP - Membekalkan tenaga dan protein yang mencukupi kepada ibu berpantang.


Alfalfa - Merupakan kacip fatimah / jamu moden dan juga membantu melancarkan penyusuan susu ibu.


Lechitin - Membantu mengurangkan masalah bengkak susu dan membakar lemak untuk menurunkan berat badan.


Memang complete set.



Yang best dan jarang terjadi keistimewaan Set Berpantang Shaklee Premium :




1. Kegunaan lebih 44 hari


2. Set asas boleh diambil dari ketika hamil.


3. Lengkap untuk nutrisi dan penyembuhan ibu selepas bersalin


4. Lengkap dan selamat untuk bersalin secara normal atau pembedahan


5. Tidak mengganggu penyusuan




Best-best.. set berpantang Premium juga dikenali sebagai Set 4 in 1 kerana ada 4 fungsi dalam set ini.




Set Kehamilan


Set Penyembuhan


Set Penyusuan


Set Perlangsingan



Buat research sikit on testimoni Set Berpantang Shaklee ini.


testimoni bersalin3


testimoni bersalin


testimoni-set-bersalin1


Dengan yakinnya saya dah tak perlu fikir lagi pasal set berpantang. Even set kehamilan yang sekarang ni boleh proceed terus sampai lepas bersalin.


Ohhhh.. saya belum bagi senarai harga lagi ye?




Senarai Harga Set Berpantang Shaklee


Vitalea : Rm 88


Sr Vitamin C : Rm 92


B-Complex : Rm 53


Zinc : Rm 33


Ostematrix : Rm 61


ESP :  Rm 150


Alfalfa (Small) : Rm 53


Lechitin : RM 53


Total : RM 579



Tapiiiiiii... Nanti dulu.. Mahu lebih jimat?


Anda tak perlu bayar harga tersebut sebenarnya.


Saya ada cara untuk untuk lebih jimat.


Bayar kurang dari jumlah diatas dan anda siap dapat keahlian Shaklee seumur hidup.


Bermaksud pembelian produk Shaklee anda akan dapat diskaun 15-  25%.


Mahu lebih detail?


Boleh hubungi saya



Haslinda Lynd


Whatapps / Call / SMS : 019 - 603 8353


FB Page : Vitamin Shop Klang / Vitalynd Vitamin Shop

3 ulasan:

Checklist berpantang berkata...

[…] Macam Set Berpantang Dalaman tu semestinya Set Berpantang Shaklee. […]

Set Berpantang Shaklee / Set Bersalin Shaklee berkata...

[…] Kembali langsing dengan cara yang selamat. […]

cara daftar jadi ahli shaklee berkata...

[…] 1 Set Berpantang Premium + 1 Canister ESP + 1 Ostematrix= 201 UV […]