Cara Pembelian Produk Shaklee

Assalamualaikum Canteks dan Sihat.


Ok Entry kali ni Lynd nak share macamana nak dapatkan / nak order produk shaklee



Kategori 1 : Bukan Ahli Shaklee


Pembelian hanya melalui Shaklee Independent Distributor yang sah. Sebagai contoh, saya,




Siti Norhaslinda binti Abu Bakar (Lynd)


 ID Shaklee 1090071.



Hubungi saya ditalian 019 - 603 8353, anda boleh tanya apa sahaja mengenai produk yang sesuai mengikut keperluan anda, deal harga dan penghantaran akan dibuat melalui pos atau Cash on Delivery di sekitar Shah Alam / Klang / Puncak Alam.


Sila hati-hati memilih Shaklee Distributor kerana tanggungjawab mereka bukan hanya menjual sahaja. Tetapi seorang Shaklee distributor yang bertanggungjawab akan terus memberi perkhidmatan konsultansi dan follow up secara berterusan.



Kategori 2 : Ahli Shaklee


Cara 1 : Online Shopping


Pembelian Secara Online di www.shaklee2u.com.my


Pastikan anda mempunyai Shaklee ID dan password. (Daftar Ahli Dengan Vitalynd Empire). Pembelian boleh menggunakan Credit Card / Debit Card. UV akan terus dimasukkan dalam akaun anda.


Bagi yang sudah biasa shopping online takder masalah. Sama je macam shopping online biasa. Penghantaran menggunakan perkhidmatan GDex dengan mengambil masa 2-5 hari bergantung kepada lokasi kita. Tapi kalau time tak busy memang best order pagi ni, esok dah sampai bagi yang berada di Lembah Klang.



Cara 2 : Pembelian Terus ke Cawangan Shaklee



Headquarters
Level 9, The Pinnacle, Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.


Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199


Monday to Friday:
10:00 am - 07:00 pm


Saturday:
10:00 am - 07:00 pm



Kuala Lumpur


No. 32, Jln Rampai Maju 3,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.


Telefon : 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027


Isnin hingga Jumaat :10:00 a.m. to 7:00 p.m.


Sabtu (Pertama & Ketiga) : 10:00 a.m. to 7:00 p.m



Penang 


No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6,


Pusat Komersial Sunway Perdana,


13700 Seberang Jaya,


Pulau Pinang.


Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560


Isnin hingga Jumaat : 10:00 a.m. to 7:00 p.m.


Sabtu (Pertama & Ketiga) : 10:00 a.m. to 7:00 p.m



Ipoh


 32, Medan Istana 1,Bandar Ipoh Raya,30000 Ipoh.


Telefon: 605-241 8260


Fax: 605-241 8263


Isnin hingga Jumaat : 10:00 a.m. to 7:00 p.m.


Sabtu (Pertama & Ketiga) : 10:00 a.m. to 7:00 p.m



Johor Bahru


14, Jalan Molek 1/10,Taman Molek,81100 Johor Bahru.


Telefon: 607-352 5188


Fax: 607-352 4188


Isnin hingga Jumaat : 10:00 a.m. to 7:00 p.m.


Sabtu (Pertama & Ketiga) : 10:00 a.m. to 7:00 p.m



Kota Bharu


19, Section 25, Bandar Kota Bharu,Jalan Sultan Yahya Petra,15200 Kota Bharu.


Telefon: 609-747 8688


Fax: 609-747 7711


Ahad hingga Khamis : 10:00 a.m. to 7:00 p.m.


Sabtu (Pertama & Ketiga) : 10:00 a.m. to 7:00 p.m



Kota Kinabalu


Lot 4.1, Neutron Point,Lorong Poin Neutron,Jalan Lintas Khidmat,88300 Kota Kinabalu.


Telefon : 6088-393 848


Fax: 6088-393 851


Isnin hingga Jumaat : 10:00 a.m. to 7:00 p.m.


Sabtu (Pertama & Ketiga) : 10:00 a.m. to 7:00 p.m




Beli barang di branch just isi borang (No ahli/ID Shaklee adalah penting) mengenai produk yang kita inginkan dan ambil giliran. Pembayaran melalui kaedah cash / credit card / debit card.



Cara 3 : Pembelian melalui Upline


Upline adalah dengan siapa anda mendaftar dahulu. Anda tak boleh ambil dengan orang lain kerana anda akan rugi UV. Hanya upline anda sahaja yang boleh transfer UV. Pembayaran akan terus kepada upline dan produk pun akan dihantar direct dari upline.


Menjadi tanggungjawap upline untuk menyediakan stok dan hantar kepada anda dan kemudian transfer UV anda dalam bulan yang sama. So disini adalah penting untuk memilih upline yang betul-betul dedikasi dan amanah dalam menjalankan tanggungjawab sebagai upline.


Berminat daftar sebagai ahli Shaklee?


Keahlian Shaklee


 Jom daftar dengan Vitalynd Empire.


Daftar Keahlian Shaklee


Hubungi Haslinda Lynd


Call / WhatApps / SMS : 019 - 603 8353


FB : Haslinda Lynd

Tiada ulasan: