Vitalea Untuk Kanak-Kanak

Assalamualaikum Canteks dan Sihat.


Bermula January 2015, Shaklee Malaysia mengeluarkan kembali Vita-Lea for Children yang telah diupgrade.


Rasanya dah 2 tahun Vita-lea for children ni stop diedarkan disebabkan pihak Shaklee sedang upgrade produk ini dan itu perkara biasa untuk Shaklee. Jika sesuatu produk diupgrade, proses pengeluaran sebelum diedarkan dipasaran memang akan mengambil masa yang lama. Sebab banyak proses saringan, kajian dan kelulusan yang perlu dijalani.


Soooo.. jom kita berkenalan dengan :



Vitalea Untuk Kanak-Kanak


Vitalea For Kids 13


Shaklee Vita-lea for Children multivitamin terbaik yang kaya dengan kebaikan tulen 19 vitamin dan mineral penting termasuk kalsium, magnesium dan banyak lagi bagi membantu menyokong tulang yang kuat dan badan sihat.


Kenapa anak-anak kita perlukan Vitalea Untuk Kanak-Kanak?


Sebab..


Vitalea For Kids 8




Apa punca masalah obesiti di kalangan kanak-kanak?





  • Pendedahan kepada makanan segera / di proses



  • Pengambilan makanan tinggi karbo / lemak



  • Pengambilan makanan ringan berlebihan



  • Kurang aktiviti fizikal



 

Vitalea For Kids 7

 

Apa punca masalah kekurangan nutrisi di kalangan anak-anak?





  • Cerewet / memilih makanan



  • Kurang pengambilan sayur-sayuran



  • Kurang pengambilan susu



  • Anak terlalu aktif sehingga kurang fokus semasa makan



  • Kekangan masa untuk penyediaan makanan seimbang



Penyelesaiannya..


Vitalea For Kids 16



Kalau tak ambil Vitalea For Children, apa penggantinya?


Vitalea For Kids 10



Boleh kita pastikan anak-anak ambil makanan macam gambar diatas?


Heee... Lynd pun sengeh je lah.. Memang susah.


Jom kita tengok apa yang ada dalam Vitalea Untuk Kanak-Kanak ni.


Vitalea For Kids 18



Memang terbaik lah. Pasti ibu bapa taknak melepaskan peluang untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak dengan cara terjamin, selamat dan terbaik ini.


Jom dapatkan Vitalea untuk kanak-kanak sekarang.


Haslinda : 019 - 603 8353


COD Klang / Shah Alam / Klang

Tiada ulasan: