Cara Atasi Gastrik dan Pedih Ulur Hati

Assalamualaikum Canteks Sihat.


Saya ingat dulu masa saya study di UKM dan tinggal di hostel. Ada seorang kawan kepada kawan saya ni datang tidur kat bilik. Sajelah nak kumpul reramai walaupun saya baru je kenal dia.


Dan dia 1-1nya orang yang saya kenal yang tahap gastrik dia memang teruk.


Kalau zaman keremajaan tu kalau bangun sebelum kol 9.00 pagi during weekend memang pelik la. Tapi untuk kawan yang sorang ni memang kena bangun awal untuk makan.


Yes.. pagi-pagi dok hujung katil sorang-sorang makan roti sapu kaya. Gi lah mana-mana pun memang kena standby makanan at least roti.


Memanglah kesian dan dia makan pun dalam keadaan "terpaksa" bukan sebab ada selera makan pun.


Then sekarang, bila saya terdengar perkataan "gastrik" je saya memang teringat kat dia.


So that's why bila saya baca salah satu kebaikan ESP Shaklee adalah merupakan Cara Atasi Gastrik.




Testimoni ESP Set Gastrik 2


ESP Shaklee ada protein yang tinggi dimana dapat membantu asid dalam perut "menghakis" / "memakan" dinding perut yang menjadi punca kesakitan semasa gastrik,


Testimoni ESP Set Gastrik



Binaan tubuh badan kita ni terdiri dari protein so sebabkan itulah kita memerlukan protein yang tinggi untuk proses pembaharuan sel kulit.


Tak kisah lah mana dia ada sekarang, diharap dia sudah berjodoh dengan ESP, yang mana dapat membantu dia menemui Cara Atasi Gastrik


Nak lebih info dan mendapatkan ESP hari ini, boleh hubungi :



Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Tiada ulasan: