Cara Atasi HB Low Dengan ESP Shaklee

Assalamualaikum Canteks Sihat.


Sempena promosi ESP Shaklee bulan ni, Lynd baca banyak pengalaman cinta pengguna ESP di group Jutawan (Closed Exclusive Group).


Macam-macam pengalaman yang menarik macamana dorang mula "paksa" diri beli dan minum sudahnya jatuh cinta. Ada yang asalnya sekadar sebagai milk booster di bulan puasa kemudian dapat kesan "sampingan" lain. Ada yang kulit cantik lah, parut hilang lah, turun berat badan lah. Kesan sampingan tu tanggung sendiri dengan gembira ye.


Tapi dalam banyak-banyak pengalaman saya tertarik dengan pengalaman Puan Raihana ni.


Cara Atasi HB Low Dengan ESP Shaklee


Terselamat dari dari tumpah darah dan transfer darah. Itu lah kepentingan kita untuk menjaga bacaan HB yang baik semasa mengandung.


Testimoni ESP HB Low


Allah.. Dari kisah Puan Raihana sekarang Lynd faham kepentingan untuk menjaga bacaan HB yang baik semasa mengandung.


Puan Raihana mengalami masallah tumpah darah semasa bersalin. Dalam keadaan gelabah doktor dan nurse cuba mengenalpasti punca tumpah darah itu samada disebabkan oleh uri yang tidak dibersihkan atau rahim yang tidak mengecut selepas bersalin Puan Raihana masih mampu tenang walaupun itu antara hidup dan mati.


Alhamdulillah Puan Raihana terselamat dan tahukah apa yang menyelamatkan Puan Raihana?


Rahsianya adalah bacaan HB yang baik 13 - 14 sehingga akhir kehamilan. So walaupun tumpah darah, bacaan drop sehingga 10 tetapi masih berada pada level yang selamat dan tak perlu pemindahan darah.


Cuba bayangkan kalau bacaan semasa hamil adalah 11 sahaja, ngam-ngam je orang kata, then jadi tumpah darah, bacaan boleh drop sehingga 6-7, kita perlu menjalani proses pemindahan darah.


Haaaa.. risiko HB Low memang tinggi. Boleh menyebabkan kematian.


Cara Atasi HB Low Dengan ESP Shaklee


So puan-puan dan tuan-tuan yang sayangkan isteri, tolong pantau bacaan HB semasa hamil.


***Berdebar dan cuak belum habis lagi masa menaip ni lepas baca kisah Puan Raihana**


Ok ini sambungan kisah Puan Raihana. Ini namanya kesan sampingan yang ditanggung dengan gembira.


Testimoni ESP HB Low2



Serius.. Lynd ada baki 2 bulan lagi untuk naikkan bacaan HB Lynd. Sekarang ni berada di level selamat tapi Lynd nak naikkan ke level Puan Raihana.


Alhamdullillah walaupun bacaan tak rendah tapi dari kisah Puan Raihana ni memang mengajar Lynd bahawa cukup-cukup makan ni tak selamat.


So Lynd menyeru sangat kepada wanita yang sedang hamil sekarang, ambil berat mengenai bacaan HB anda kerana risikonya boleh mengancam nyawa.


Ambil makanan tinggi zat besi atau paling senang dan mudah ambil ESP setiap hari untuk membantu kita mendapatkan bacaan HB yang cantik.


Set Kehamilan Shaklee


Nak lebih info dan mendapatkan ESP hari ini, boleh hubungi :



Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty



Tiada ulasan: