Inspirasi Rozita Che Wan

[Looks Things At The Positif Side]


Hari ni setelah sekian mak yong "terbuka" blog hiburan ni..


Scroll tengok tajuk je laju-laju..


Sekali tertarik dengan gambar Rozita Che Wan dan suami pergi umrah.


 Tau apa yang saya fikir?


.


Untung Rozita Che Wan banyak duit.. boleh bagi hadiah kat suami pakej umrah.


.


Untung Cik Ta sihat cantik fit walaupun dah berumur, boleh pergi beribadah dengan gagahnya.


.


Takkan aku nak pandang je?


.


Takkan aku taknak jadi the next Rozita Che Wan?


.


Aku kena banyak duit sebab nak jadi macam Rozita Che Wan , bagi hadiah yang tersayang pergi beribadah?



Kalau aku tak banyak duit.. setakat bagi hadiah kasut je lah tiap2 tahun.



Siapa berani kata duit tak penting?


Nak g umrah / haji tak guna duit?



Aku kena sihat dan cantik macam Cik Ta sampai ke usia emas sebab aku nak gi umrah tiap-tiap tahun so badan kena fit.


.


Ada bisikan biawak dalam kepala..


"Ala.. rezeki tu dari Allah.. Kalau Allah kata aku pergi umrah / haji 1 hari nanti aku dapat gak pergi tak payah nak jadi Cik Ta pun tak pe"



Ooooo... nak kena biawak dalam kepala ni.. meh sini nak jawab..



"Allah takkan merubah nasib seseorang itu jika dia sendiri tidak mahu mengubahnya"


.


Baikkk..


.


Thanx Cik Ta share gambar umrah sebab sangat memberi inspirasi kepada Cik Lynd hari ini.


Rozita Che Wan


um9

Tiada ulasan: