SIWS by Lynd Part 5 Convention Bonus Shaklee

bonus-shaklee

 

 

Untuk C yang ke 3 dalam bonus Shaklee adalah Convention.




Convention ni ada 3 jenis.


Local Trip


International Trip


Umrah and visit Trip



Cara nak dapat trip tu adalah dengan mengumpul point untuk sepanjang tahun. Cukup point yang diperlukan maka anda akan layak joint pada tahun berikutnya.


Apa yang bestnya Bonus Shaklee trip ni?


Layanan 5 star siap dengan duit shopping dan tukang angkat beg.


Boleh bawa family jika cukup point yang diperlukan.


Tidak boleh tukar dengan wang ringgit.


Mesti susah nak dapatkan?


Susah tak susah la kalau dari Malaysia sahaja Shaklee kena sediakan 7 bas untuk trip ke US.


7 Bas dengan layanan 5 bintang?


Ermmm.. susah ke nak jadi salah sorang dari 7 bas peserta dari Malaysia sahaja tu?



Bulan March 2015 ni adalah bermulanya cycle baru tahunan Shaklee. So ini lah masa paling tepat untuk semua pengedar kumpul point untuk trip tahun depan.


Biasanya ahli akan pulun untuk kumpul point melayakkan dapat at least 2 ticket sebab nak bawak pasangan masing-masing. Wahhhhh... heaven trip dengan partner fully sponsored.


Ikuti Kisah Salah seorang peserta US Trip tahun lepas.




[INGIN SAMPAI KE SHAKLEE HQ di US?]


"Shaklee Home Office : 4747 Willow Rd, Pleasanton, California 94588


Alhamdulillah,pada 22hb Ogos 2014 yang lalu,Siera diberi peluang oleh Shaklee untuk pergi sendiri ke Home Office Shaklee yang bertempat di Pleasanton,California,USA.
Trip ke US ini ditaja penuh oleh pihak Shaklee from A-Z.bermakna Siera tak perlu keluarkan belanja dari poket sendiri.hanya bawa duit shopping sahaja.dan layanan yang diberikan oleh pihak Shaklee adalah bertaraf 5 bintang dimana Shaklee telah mengupah travel agent yang pakar menguruskan untuk VIP Corporate.jadi memang Tip Top layanan sepanjang Siera disana.


Sampai sahaja ke Pleasanton, sebuah bandar yang tenang..jauh dari kesibukan kota..kami ahli rombongan Shaklee Malaysia disambut dengan tepukan gemuruh oleh semua staff Shaklee US.semua staff turun padang menanti kedatangan kami dengan wajah yang ceria dan senyuman yang manis.bukan itu sahaja...kedatangan kami dihampar dengan carpet merah lagi.Perasaan?? Sebak dan terharu rasa hati.Bergenang juga air mata kerana merasakan tepukan itu adalah penghargaan atas usaha kita selama ini.


Kami masuk ke dalam bangunan dan dihidangkan pula dengan air Performance Drink yang sejuk serta Cinch Tea panas.
Selepas itu kami diperkenalkan dengan barisan Saintis Shaklee yang terdiri dari golongan doktor,farmasis,dietitian dan nutritionist.Bukan calang-calang kerana background mereka adalah dari lulusan Universiti hebat dan pengalaman bekerja mereka ada yang 20 tahun!kagum dan bangga kerana kita telah memilih makanan yang baik dan berkualiti untuk tubuh badan kita sendiri.


Seterusnya kami dibahagikan kepada beberapa kumpulan kecil kerana delegasi Malaysia adalah sangat ramai iaitu 300 kesemuanya.200 adalah Muslim.hebatkan kita?
Kumpulan-kumpulan kecil ni akan dibawa Shaklee Tour. Kami akan mengelilingi seluruh pelosok ofis Shaklee dari tingkat bawah sampai ke atas sambil dibimbing oleh staff Shaklee disana.


APA YANG MENARIKNYA TENTANG BANGUNAN SHAKLEE US?


Bangunan Shaklee ini direka oleh arkitek terkenal dunia, Gensler supaya memenuhi konsep mesra bumi yang selari dengan komitmen dan prinsip Shaklee iaitu hidup harmoni dengan alam semulajadi.


Bangunan Shaklee adalah bangunan yang pertama di US yang dibina dengan 0% impak kepada alam sekitar.dan selepas itu,makin banyak kompeni lain yang turut membina bangunan yang mesra alam juga.


Seluruh bangunan Shaklee dibina dari bahan alam sekitar yang dikitar semula bermula dari bahan asas seperti batu dan simen sehinggalah ke dekorasi dalaman seperti carpet dan cat dinding.ini barulah betul-betul mendokong visi dan misi Shaklee iaitu ALWAYS GREEN dan NATURAL.


Seterusnya bolehlah lihat gambar satu persatu.ada cerita menarik disebalik gambar.


Apapun pengalaman ini tidak akan dilupakan sampai bila-bila. tiada dijual dimana-mana dan hanya yang terpilih sahaja akan sampai kesana bersama layanan yang sungguh istimewa.


Jadilah insan yang terpilih kerana kita semua punya peluang yang sama "




US Trip Testi Combine


Takkan nak pandang je?


Takkan nak baca cerita orang je?


Taknak alami sendiri?


Nak lebih info mengenai Keahlian Shaklee / Pendaftaran Keahlian Shaklee/ Produk Shaklee , boleh hubungi :



Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty


Side Income With Shaklee The Series


SIWS Side Income With Shaklee by Lynd – Introduction

Part 1 SIWS Kenapa Bisnes Shaklee Jadi Pilihan

Part 2 SIWS Bagaimana Bisness Shaklee Dijalankan

Part 3 SIWS Jenis Bonus Shaklee Cash

Part 4 SIWS Car Bonus Shaklee

Part 5 SIWS Convention Bonus Shaklee

Part 6 SIWS Bisnes Shaklee MLM ke?

Part 7 SIWS Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee

Part 8 SIWS Latihan Memulakan Perniagaan Shaklee

Part 9 SIWS Keistimewaan Produk Shaklee

Part 10 SIWS Halal ke Produk Shaklee

5 ulasan:

cara daftar jadi ahli shaklee berkata...

[…] Part 5 SIWS Convention Bonus Shaklee […]

shaklee mlm ke berkata...

[…] Part 5 SIWS Convention Bonus Shaklee […]

Halal ke Produk Shaklee berkata...

[…] Part 5 SIWS Convention Bonus Shaklee […]

Keistimewaan Produk Shaklee berkata...

[…] Part 5 SIWS Convention Bonus Shaklee […]

Impian Terbesar 2015 Bersama Shaklee berkata...

[…] National Conference, (C yang ke 3 ditawar oleh Shaklee detail disini), pencapaian dirai bak superstar. Hotel dan layanan VVIP selama 3 hari 2 malam, dengan anugerah yang […]