SIWS Part 4 Car Bonus Shaklee

bonus-shaklee


Jika semalam saya terangkan mengenai C yang pertama iaitu Cash, hari ini saya share pula C yang ke 2 iaitu Car Bonus.


Untuk mendapatkan car bonus ini ada syarat-syarat yang perlu di capai.




Susah ke?


Mesti Susahkan?



Haaaa.. kalau susah takdernya setiap tahun ramai ahli yang layak mendapat award untuk Car Bonus Achievers turun naik pentas setiap tahun.


Bagaimana car bonus ini dibayar?


Jika kita layak je dapat car bonus ni, setiap bulan Shaklee akan bayar kepada kita duit Cash bersama dengan bonus bulanan. Maksudnya dalam statement bulan Shaklee akan ada 2 jenis bayaran.




1. Bonus Jualan


2. Bonus Kereta



So Shaklee bagi duit untuk kita bayar kereta kita. Tak kisah lah kereta kita yang sedia ada atau nak beli kereta baru. Itu Shaklee tak kisah apa kita nak buat ngan duit tu. Shaklee hanya menyediakan peluang untuk kita ambil untuk mencapai impian kita.



Tak terbakar tengok muda-muda lagi dah guna kereta besar?


Banyak sangat ke Car Bonus yang kita terima?


Balik kepada prinsip asas perniagaan, lebih kita usaha maka lebih lah kita dapat.


Nak lebih info mengenai Keahlian Shaklee / Pendaftaran Keahlian Shaklee/ Produk Shaklee , boleh hubungi :



Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty


 

Side Income With Shaklee The Series


SIWS Side Income With Shaklee by Lynd – Introduction

Part 1 SIWS Kenapa Bisnes Shaklee Jadi Pilihan

Part 2 SIWS Bagaimana Bisness Shaklee Dijalankan

Part 3 SIWS Jenis Bonus Shaklee Cash

Part 4 SIWS Car Bonus Shaklee

Part 5 SIWS Convention Bonus Shaklee

Part 6 SIWS Bisnes Shaklee MLM ke?

Part 7 SIWS Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee

Part 8 SIWS Latihan Memulakan Perniagaan Shaklee

Part 9 SIWS Keistimewaan Produk Shaklee

Part 10 SIWS Halal ke Produk Shaklee

4 ulasan:

Jenis Bonus Shaklee berkata...

[…] Part 4 SIWS Car Bonus Shaklee […]

cara jana pendapatan dengan shaklee berkata...

[…] Part 4 SIWS Car Bonus Shaklee […]

Latihan Memulakan Perniagaan berkata...

[…] Part 4 SIWS Car Bonus Shaklee […]

Cara Menjana Pendapatan Tambahan berkata...

[…] Part 4 SIWS Car Bonus Shaklee […]