Tips Bertenaga Semasa Berpuasa Dengan ESP

Asslamualaikum.


Lagi 100 hari Ramadhan datang menyinggah.


Dah ganti puasa belum. Heeppppp... Jangan main-main.. baik ganti sekarang. Jangan berhutang lama-lama.


Macam Lynd dulu, nak mula 1st day tu memang liat sebabnya takut lemau lah, takut pedih ulur hati lah, tiada selara nak makan time sahur lah.


Lagi-lagi kalau time menyusukan. Lagi risau takut production drop. Takut susu cair lah dan macam-macam lagilah. Tapi hutang memng kena bayarkan.


So bagi nak kurangkan phobia 1st day, meh sini Lynd cadangkan pengambilan ESP Shaklee semasa bersahur.


Apa itu ESP (Energized Soy Protein) ?


ESP-Info



Keistimewaan ESP ni alah kandungan protein yang tinggi yang merupakan keperluan asas sel tubuh badan kita. 9 jenis asid amino dalam ESP tidak boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh badan dan hanya diperolehi dari pengambilan makanan seperti daging, telur, dan hasil tenusu.


Dah kalau puasa, ada selera ke nak telan semua tu semasa sahur.


Tips Bertenaga Semasa Berpuasa


Jom ikuti sendiri pengalaman Tuan Zaidah Tuan Soh.


Testimoni ESP Puasa 2


Haaaa.. kan.. ambil ESP 2 sudu sehari semasa bersahur sahaja, terus bertenaga sehingga ke petang menjalani ibadah puasa.


"Terpaksa" menanggung kesan sampingan iaitu orang kata "makin cantik loni".


Ini semua salah ESP.


Tips Bertenaga Semasa Berpuasa


Pengalaman Nursimatun pula ada masalah pedih ulur hati.


Testimoni ESP Puasa



ESP bagus diambil kosong sahaja kerana tanpa gula. Tapi kalau tak boleh telan, boleh campur dengan coco, susu kotak ke, twister ke atau blend dengan buah-buahan. Resepi bebas ikut cita rasa sendiri.


Bagi ibu yang sedang menyusukan anak, risau penghasilan susu terganggu semasa berpuasa, set yang biasa menjadi pilihan adalah gabungan ESP Shaklee dan Alfalfa.


Set Energy Booster




Kombinasi hebat untuk ibu sentiasa bertenaga sehingga ke penghujung hari menjadi pilihan ramai.


Bulan March ni bulan promosi ESP, ramai yang sudah ambil banyak terus untuk buat stok sehingga ke bulan puasa nanti. Tambah lagi next month GST dah mula implement so peningkatan harga sebanyak 6% dijangka berlaku.


Berapa banyak Jimat?


Katakan sehingga bulan puasa ni kita simpan / ambil 4 canister pada bulan ni.


Harga Runcit : Rm 150


Penjimatannya dengan 4 canister sama dengan kita beli 1 canister lagi. Maksudnya, dengan harga yang sama, bulan lain kita hanya dapat 3 canister.


Ruginyaaaaa.. kalau tak ambil sekarang.



Nak lebih info dan mendapatkan ESP hari ini, boleh hubungi :



Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Tiada ulasan: