About Shaklee dan Kenali Produk Shaklee

Assalamualaikum Canteks Sihat


Sebagai salah seorang Shaklee Independent Distributor di Malaysia yang bertanggung jawab kepada rakyat Malaysia untuk untuk memastikan pengguna Shaklee betul-betul mengenali dan mengetahui mengenai Shaklee.


Benar.. Moto dan slogan setiap syarikat akan menjanjikan produk mereka adalah yang terbaik. Tetapi kita sebagai pengguna perlu selidik sendiri asal usul sesebuah syarikat dan produk mereka.


Jom dari apa yang Lynd study, disini Lynd kongsikan sedikit latar belakang mengenai Shaklee.


Kita bermula denganRoger Barnett


Roger-Barnett-


Merupakan CEO dan Chairman Shaklee Corporation yang yang ditubuhkan pada tahun 1956. Rodger Barnet yang sebelum ini mempunyai beberapa rangkaian perniagaan mengambil keputusan membeli Shaklee Corporation.


Jom Ikuti video ini kenapa beliau mengambil keputusan untuk membeli Shaklee.Sebagai seorang ahli perniagaan yang berjaya beliau melihat Shaklee merupakan satu jenama yang boleh melangkah jauh kerana Produk Shaklee sangat dipercayai.


Bukan atas dasar perniagaan / keuntungan semata-mata, beliau melihat Produk Shaklee dapat membantu ramai orang untuk mendapat tahap kesihatan yang baik dengan cara yang selamat.


produk shakleeShaklee tidak pernah berhenti untuk menjalankan ujikaji dan penambahbaikan dalam produk mereka.produk shaklee 4
Sebelum mengeluarkan sebarang produk atau melancarkan produk baru, para saintis Shaklee akan melakukan kajian dan RnD yang berkali-kali sebelum dipasarkan.


produk shaklee 3
Disebabkan itu Shaklee bukan lah jenama makanan tambahan yang baru di dunia. Industri makanan tambahan memang mengiktiraf Shaklee sebagai supplemen terbaik di dunia.


Selain dari itu, Shaklee juga berjaya membantu ramai orang menaiktaraf kehidupan dari segi ekonomi melalui kaedah marketing yang ditawarkan.


Maka, Shaklee Produk merupakan satu jenama yang dipercayai dan digunakan tanpa ragu.


Ingin tahu lebih lanjut mengenai rangkaian produk Shaklee atau bagaimana Shaklee dapat membaiki taraf ekonomi keluarga anda?


Hubungi Saya :Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty


Tiada ulasan: