Menu Ikan Haruan Semasa Berpantang

Assalamualaikum..


Menu Ikan Haruan Semasa Berpantang


Ikan haruan adalah Perkara yang agak sinonim dengan wanita berpantang.


Kenapa Ikan Haruan Bagus untuk ibu selepas bersalin?


Ini kerana, kandungan Zinc dalam ikan haruan dapat membantu penyembuhan luka ibu selepas bersalin dengan cepat selain dari kandungan protein ikan haruan.


Tapi....


Lynd tak suka ikan haruan...!!!!!


Tak tahu lah kenapa. Sebab mungkin Lynd bukan penggemar ikan darat.


Ingat lagi masa bersalinkan Kaseh, Lynd kena stay kat hospital kerana Kaseh kena tahan sebab demam. Suami datang bawak sup ikan haruan yang sah-sah dia masak sendiri.


Adeh kembang tekak. Tapi telan jugak la sebab suami dah gigih gi cari ikan haruan dan masak lak tu.


Belum lagi bahagian kena paksa makan pati ikan haruan.


Ermmmmm... adeh.. nasibaiklah mahal pati tu so cakap siap-siap ngan suami kalau dah habis 6 botol ni dah lah beli. Mahal.


Heeeee...


Sampailah Lynd jumpa pengganti ikan haruan tu.


Iaitu Zinc Complex Shaklee.


Zinc Shaklee


Yeayyyyy... Dah tak payah makan ikan haruan dah. Nanti leh cakap kat en Suami dah tak payah susah-susah cari ikan haruan. Zinc Complex Shaklee kan ada.


Zinc Complex



Ingin Tahu lebih lanjut mengenai rangkaian produk Set Berpantang Shaklee ?



Set Berpantang


Boleh ke link Set Berpantang Shaklee


Atau hubungi Saya



Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty


Tiada ulasan: