Testimoni Set Kurus Shaklee

Assalamualaikum.


Bulan Rejab sudah menjenguk.


Kurang 2 bulan lagi Ramadhan pun bertamu.


Masa untuk berpesta ibadah. Ramai orang ambil kesempatan Rejab untuk ganti puasa dan praktis puasa supaya bila Ramadhan nanti badan kita dah cukup fit dan "terbiasa" dengan Ramadhan dan boleh fokus kepada indah dan mata sudah tak terlalu galak untuk over makan semasa berbuka.


Selain itu ada orang yang ambil kesempatan untuk menurunkan berat badan semasa berpuasa.


Turunkan berat badan ni tak semestinya nak cantik aje. Macam Lynd yang selekeh ni cantik jatuh no 2 yang no 1 adalah lebih kepada sihat dan fit.  Anak dah nak masuk 3, kalau tak fit macamana nak jaga anak-anak yang sedang membesar.


Dan sebenarnya, tips untuk seseorang ibu itu berjaya menguruskan rumah tangga adalah, mereka perlu sihat dan bertenaga. Jika badan sihat, minda kita akan lebih positif dan akan cari cara untuk menguruskan rumah tangga dengan lebih teratur.


Trust me. Lynd ada blog Home Organising dan sudah lama Lynd tak update tetapi masih ada orang yang komen dan even whatApps Lynd bertanyakan tips Lynd menguruskan rumah tangga.


Heeee.. Sejujurnya Lynd memang tunggang langgang punyer mak sebab tu Lynd banyak buat research pasal cara nak organise kehidupan Lynd.


So untuk mendapatkan kekuatan untuk buat research, menguruskan rumah tangga dan seterusnya berkongsi dengan pembaca, Lynd kena sihat dan fit. Setiap ibu kena tangkas dan dengan cara itu emosi kita akan lebih positif untuk menempuhi rutin harian kita. Tak kisah lah kita ni anak berapa orang pun.



Hari ini Lynd nak share kisah kejayaan rakan Lynd yang berjaya menurunkan berat badan dengan cara yang sihat.


Kisah  Puan Dilla


testimoni kurus



Lynd bertuah sangat kerana berpeluang untuk mendapat tips kurus cara sihat Puan Dilla walaupun beliau bukanlah pelanggan Lynd. (Itulah kelebihan berada di Vitalynd Empire.. berada dalam kumpulan yang tidak lokek berkongsi tips)


Puan Dilla berjaya menurunkan berat badan sebanyak 30kg dalam masa 4 bulan. Jujur beliau katakan bukan "mudah" kerana beliau tidak exercise dan hanya mengawal makan.


Kenapa Lynd kata sebelum ini, bulan ini merupakan waktu yang tepat untuk sesiapa yang ingin menurunkan berat badan?


Sebab Puan Dilla menurunkan berat badan dengan kaedah berpuasa. Pada beliau dari menahan lapar "buta-buta" baik kita berpuasa dan dapat pahala. Tetapi beliau risau jika badan beliau kekurangan nutrisi dimana akan menyebabkan beliau merasa penat.


Sebabkan itu beliau mengamalkan pengambilan salah 1 kombinasi set Kurus Budget Shaklee iaitu Herb-Lax dan Lechitin.


Dengan mengamalkan 2 produk ini, proses "pembuangan" lancar setiap hari walaupun berpuasa. Kalau Lynd dulu asal puasa je 2-3 hari baru membuang.  Dengan mengamalkan Lechitin selera makan kita berkurangan dimana badan kita sentiasa memproses lemak yang memang ada dalam badan berbanding kita mengambil lemak dari luar setiap hari.


Lynd kagum sangat dengan Puan Dilla ni, selepas beliau berjaya menurunkan berat badan sendiri beliau membantu beberapa rakan dan saudara mara beliau untuk menurunkan berat badan.


Testimoni Set Kurus



Lynd bertuah sebab dapat mendengar sendiri testimoni set kurus shaklee dari orang yang berjaya. Dan ini membuatkan Lynd bersemangat untuk kembali langsing dan fit selepas berpantang nanti.


Anda ingin mendapatkan tips dan konsultansi ekslusif cara menurunkan berat badan denga kaedah selamat dan sihat?


Shaklee Selamat (Jawab Soalan Kelvin Zahri)


Ingin tahu lebih lanjut dan tips jimat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee, boleh hubungi :



Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty











3 ulasan:

Resepi Cinch Shake Yang Mengenyangkan berkata...

[…] Testimoni Set Kurus Shaklee […]

Berat tak turun lepas ambil Set Kurus Shaklee berkata...

[…] Testimoni Set Kurus Shaklee […]

Resepi Cinch Yang Sedap dalam Set Kurus Shaklee berkata...

[…] Testimoni Set Kurus Shaklee […]