Tips memilih Set Kurus Shaklee

Assalamualaikum.

Mesti ramai yang tercari-cari produk yang boleh menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.

Lynd tertarik dengan posting Kelvin Zahri mengenai garis panduan memilih supplement untuk menurunkan berat badan.

Screenshot_2015-04-21-16-03-40

Ia berpunca dari kematian seorang pelajar berpunca dari "pill diet yang dibeli di internet".

Screenshot_2015-04-21-16-03-55

Jadi si cantik jelita sekelian, tolong hati-hati bila membeli / mendapatkan sebarang supplemen kerana apa sahaja yang kita ambil / makan menjadi tanggungjawab kita untuk memastikan ia selamat dan tidak memudaratkan.

So di sini Lynd akan bantu anda menjawab satu persatu persoalan mengenai Set Kurus Shaklee mengikut garis panduan yang diberikan oleh Kelvin Zahri .

Sebelum itu saya perkenalkan Set Kurus Shaklee / lebih tepat dikenali sebagai Set Pengurusan Berat Badan Shaklee

Moldiv_1427908136547

Soalan 1 : Jangan beli supplemen tanpa memahami cara ia berkesan.


Sebenarnya alfalfa bukanlah nama produk Shaklee pada asalnya. Alfalfa merupakan sejenis sprout, yang dijadikan dalam bentuk pil yang memudahkan pengguna untuk mendapatkan khasiat alfalfa.

alfalfa-sprouts1264x188

Jadi bagaimana alfalfa dapat membantu menurunkan berat badan?

Tumbuhan alfalfa mengandungi fiber yang tinggi dimana membantu proses detox / membersihkan usus dengan berkesan.

Jadi apabila usus kita sihat dan segala unsur tidak baik dapat dikeluarkan dari badan maka segala nutrisi yang diperlukan akan diserap secara effective.

Boleh refer disini untuk memahami lebih lanjut mengenai alfalfa


Herb-Lax

Mengandungi 9 jenis herba yang membantu sistem melancarkan sistem penghadaman.Herb-Lax is an enhanced proprietary blend that includes senna leaf, which has been traditionally used as a natural laxative. The key ingredients in Herb-Lax: Are a gentle laxative for occasional use* Encourage a mild cleansing action to aid the body's natural processes*Bagaimana Omega dapat membantu menurunkan berat badan?Scientists believe that omega-3 oil improves blood flow to muscles during exercise, and that the compound helps stimulate enzymes that transport fat to where it can be stored for energy.Malah menurut www.lifehack.org, omega / minyak ikan dapat membantu pengurangkan berat badan dengan 4 cara berikut.1. Omega 3 dapat membuang lemak dan menbina otot.

2. Omega dapat mengurangkan selera makan dan mengawal keinginan untuk pengambilan gula berlebihan.

3. Pengambilan minyak ikan dapat membuatkan program exercise anda lebih effektif (menyokong statement di atas)

4. Minyak ikan dapat meminimumkan penyimpanan lemak kerana minyak ikan merangsang kepada peningkatan sensitiviti insulin.Lechitin adalah sejenis sumber nutrisi yang terdapat dalam makanan yang kebanyakkan dari soya.Now there is some evidence that lecithin in the bloodstream can keep fat solvent, preventing it from clumping together and sticking to artery walls, causing clots and atherosclerosis (thickening of the artery walls).

Both causes of cardiovascular disease.Jadi dengan cara ini kita dapat mengelakkan dari lemak yang kita makan larut dalam darah.


ESP dan Cinch makanan tambahan yang berasaskan protein soya.

Bagaimana Protein dapat membantu dalam menurunkan berat badan?

1. Protein dapat memberikan rasa kenyang yang lebih lama berbanding carbohidrat.

2. Protein merupakan binaan asas bagi otot kita, maka badan kita akan tidak menggeleber dengan kehilangan lemak selepas menurunkan berat badan.Soalan 2 : Jangan beli sebarang supplemen tanpa mengenali isi kandungan


Maklumat lengkap mengenai produk Shaklee boleh didapati disini.

produk shaklee 4


Soalan 3 : Fahami dan patuhi dosage pengambilan


Ini kelebihan pelanggan Vitalynd.Com, anda akan diberi konsultansi pemakanan supplemen yang lengkap.

Dan ia takkan berakhir disitu, akan ada sesi follow up dimana jika tiada keberkesanan kita akan adjust cara pengambilan dan setiap pelanggan mempunyai reaksi yang berbeza terhadap supplemen yang diambil. InsyaAllah, pelanggan tidak akan terbiar tanpa konsultansi.


Soalan 4: Jangan guna mana-mana weight lost supplement tanpa mengawal cara pemakanan dan cara hidup sihat terlebih dahulu.


Yes. Set Kurus Shaklee bukan pil ajaib untuk kurus seolah-olah memasukkan makhluk pemakan lemak kedalam badan yang akan memakan semua lemak dalam badan. Disebabkan itu, soalan 4 ini sangat berkait dengan soalan 1 dengan memahami bagaimana supplemen Set Kurus Shaklee dapat membantu "mempercepatkan" proses menurunkan berat badan dengan selamat selepas kita mengamalkan gaya hidup sihat.


Soalan 5 : Elak dan jangan beli produk yang kurang dikenali. Just stick to the brand yang mempunyai track record positif dan dikenali.


Shaklee

 Bukan nama baru dalam industri makanan tambahan.


Sudah berada di pasaran 60 tahun, dan bertapak kukuh di Malaysia sudah terlalu lama. Ia bukan umpama sesetengah produk yang tenggelam timbul mengikut fenomena. Shaklee sentiada ada dan bertambah kukuh di Malaysia dari segi pasaran produk dan juga khidmat pelanggan.

Diharap dengan penerangan yang Lynd berikan ini dapat membantu rakan-rakan sekelian untuk memahami dan memilih Set Kurus Shaklee sebagai supplement yang dapat membantu rakan-rakan menurunkan berat badan dengan cara yang sihat.

Ingin tahu lebih lanjut dan tips jimat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee, boleh hubungi :


Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

2 ulasan:

tips kurus cara sihat berkata...

[…] Shaklee Selamat (Jawab Soalan Kelvin Zahri) […]

Resepi Cinch Shake Yang Mengenyangkan berkata...

[…] Bagaimana Set Kurus Shaklee Bertindak (Menjawab Soalan Kevin Zahri) […]