Berat tak turun lepas ambil Set Kurus Shaklee

Jarum kat penimbang tu tak gerak pun tiap kali timbang. Dah sebulan ambil pun macam takder kesan pun. Tapi....


Tang tapi tu ramai yang tak perasan.


Asalkan syarat pemakanan sihat diamalkan, Set Kurus Shaklee diambil dengan betul dan konsisten anda tak perlu risau.


Kenapa?


Pertama, anda perlu faham bahawa untuk pengurusan berat badan yang betul kita perlu MEMBUANG LEMAK.


Fat Lost


Contoh gambar diatas, dengan berat badan yang sama tapi dari segi shaping, yang belah kanan lebih slim kerana kandungan lemak adalah kurang.


Ok.. mari kita cuba faham, badan kita terdiri dari lemak dan otot. Bila kita nak cantik kita mesti nak kurangkan lemak dan kekalkan otot sebab lemak tu yang membuatkan kita menggeleber dan kembang.


Tapi pada hakikatnya...


fat-vs-muscles


Saiz 2 kg lemak lebih besar dari 2 kg otot. Jika kita berjaya menurunkan berat badan tetapi yang kurang adalah otot dan air maka badan kita masih tetap menggeleber.


Jadi fokus kita adalah untuk membuang lemak dan mengekalkan tanpa mencederakan otot untuk menjadikan badan kita lebih ramping.


Body-Transformation-Girl-with-Abs-muscle-66-kg



Ini bukan testimoni Set Kurus Shaklee tapi saya cuba nak terangkan perbezaan antara fat los dan inchloss. Dari gambar di atas mana yang kita nak? Berat sama tapi 1 menggeleber 1 lagi nampak ramping (abaikan yang ketak-ketak itu)


Sooo.. makanya.. bagi menjawab TAPI diatas.. mostly ramai yang tak perasan..


Berat tak turun.. TAPI..




Jeans lama dah boleh butang lah


Baju kurung lama dah boleh masuk


T-Shirt adik yang saiz M dah boleh sarung.



So masih kisahkan pasal berat tak turun-turun dengan meriahnya?


Jadi macamana nak pastikan lemak yang disingkirkan bukan otot?


Rahsianya ada pada


Cinch


Cinch Shake Shaklee yang terdapat dalam perisa Choc, Vanilla dan Latte




Keistimewaan Cinch Shake Shaklee ini adalah




  • Diperbuat dari sumber protein soya Non-GMO

  • Mengandungi GI (Glisemik Index) yang rendah GI-22 dan rendah lemak

  • Mengandungi LEUCINE yang membantu membakar kalori dan mengekalkan jisim otot.

  • Mengandungi multivitamin tambahan




Maka persoalan kenapa berat tak turun banyak mana pun lepas amalkan tips yang Lynd share bersama dengan Set Kurus Shaklee terjawab.


Apa yang ada dalam Set Kurus Shaklee?


Lynd ada 2 cadangan Set



SET 1 : Set Pengurusan Berat Badan Pilihan


Set Kurus Shaklee


Testimoni Set Kurus Shaklee


Bagaimana Set Kurus Shaklee Bertindak (Menjawab Soalan Kevin Zahri)


Untuk adjust set ini mengikut bajet dan keperluan pengguna boleh call Lynd 019 – 603 8353.



Set 2 : YES PACK Set Pengurusan Berat Badan


YES Set Healthy Fitness


Set Pengurusan Berat Badan dan jimat. Set ini hanya ditawarkan dalam masa terhad sahaja sehingga October 2015.


Kelebihan set ini adalah, ia bertindak secara menyeluruh dengan fungsi badan dan yang paling penting harga lebih jimat.


Siapa yang ambil set ini dan amalkan tip-tips yang Lynd akan kongsikan memang selim melim lah di hari raya.



Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :



Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Tiada ulasan: