Resepi Cinch Shake Yang Mengenyangkan

Assalamualaikum Cantik Sihat.


Dah hari ke 3 Ramadhan. Harap semua dah dapat biasakan diri dengan rutin 1 bulan yang diberkati ni.


Hari ini Lynd nak share altenatif menu ketika bersahur.


Resepi Cinch Shake Yang Mengenyangkan.


Kelebihan Bersahur dengan cinch shake ini adalah :


1. Mengenyangkan dalam masa yang lama kerana cinch shake + ESP adalah berasaskan protein. Maka ia akan lambat dihadam dan menyebabkan kita akan berasa kenyang lebih lema berbanding pengambilan makanan jenis karbohidrat.


2. Mengurangkan Berat badan dan membantu Inch loss.


Haaaa.. ambil peluang Ramadhan ini untuk mendapatkan tubuh langsing dan sihat. Nak harap bulan lain kawal makan memang tipis maka ambil peluang Ramadhan ini dengan pengambilan cinch shake semasa sahur.


Ini merupakan panduan yang diberikan oleh Kevin Zahri mengenai pemakanan semasa bersahur.


10984602_10153285066820210_7355687819457470531_n


Maka di sini Lynd share Resepi Cinch Shake Yang Mengenyangkan.


Cinch Resepi


Cinch Shake + ESP + Kurma


Cinch Shake + ESP + Prune


Untuk 2 resepi ini, Lynd hanya blend sekali semua dalam blender Shake and Take ni.


Cinch Resepi 3


Senang je.


Cinch Resepi 2


Cinch Shake + ESP + Oat
Oat perlu direndam dulu dengan air panas sebelum dicampur dengan air kosong + Cinch Shake + ESP.


Cinch + ESP + Cinch Tea Shaklee


Yang ni nak shake dalam shaker boleh nak blend pun boleh.


Resepi ni feveret Lynd sebab ada cinch tea. Fuhhhh.. Kalau dah amik ngan cinch tea ni badan memang bertenaga aje sebab cinch tea ni berfungsi meningkatkan metabolisme badan. So memang sesuai sangat lah kepada sesiapa yang nak loose weight dan kembali langsing di hari raya nanti. Macam Lynd kembali langsing selepas bersalin lah kan?


Ramai yang tak tahu, Set Kurus Shaklee / Set  Pengurusan Berat Badan Shaklee ni bagus diamalkan semasa berpuasa kerana ia mengekalkan tenaga berpanjangan sepanjang hari dan sesuai diamalkan bagi sesiapa yang ingin mengawal pengambilan karbohidrat.


Lynd ada 2 cadangan Set


SET 1 : Set Pengurusan Berat Badan Pilihan


Set Kurus Shaklee


Testimoni Set Kurus Shaklee


Bagaimana Set Kurus Shaklee Bertindak (Menjawab Soalan Kevin Zahri)


Untuk adjust set ini mengikut bajet dan keperluan pengguna boleh call Lynd 019 - 603 8353.


Set 2 : YES PACK Set Pengurusan Berat Badan


YES Set Healthy Fitness


Set Pengurusan Berat Badan dan jimat. Set ini hanya ditawarkan dalam masa terhad sahaja sehingga October 2015.


Kelebihan set ini adalah, ia bertindak secara menyeluruh dengan fungsi badan dan yang paling penting harga lebih jimat.


Siapa yang ambil set ini dan amalkan tip-tips yang Lynd akan kongsikan memang selim melim lah di hari raya.


Oklah.. selamat mencuba resepi yang Lynd berikan dan Jom kurus beramai-ramai di hari raya.


Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :



Haslinda Lynd


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Tiada ulasan: