Aplikasi See Your Memory di Facebook

Assalamualaikum.


Aplikasi See Your Memory di Facebook


Tak tahu start bila di facebook ada aplikasi baru iaitu See Your Memory. Dimana kita akan dapat notification update kita di facebook pada tahun-tahun sebelum ini pada tarikh yang sama.

See Your Memory di Facebook

Memang best. Kita tinggal agree je nak share to public ke tak. So setiap hari akan ada gambar 2-3 tahun yang lepas kita tengok.

Kaseh awatif

Gambar 2013. 

Serius best. Masa tu baru perasan yang anak-anak da besar.

Macam Kaseh, saya baru sedar yang sekarang dia boleh diharap. Dah boleh tolong jagakan Awatif, cuma dapat rasa beza dulu comel je sekarang gigi da rongak.

Awatif

Awatif tetap penghibur mama cuma sekarang dia dah tak bolat cam dulu dan sekarang dia manja dalam kegarangan.

kaseh indah

Indah masih baru dalam hidup kami tapi Indah membawa cerita dia tersendiri.

Nasib baik ada Aplikasi See Your Memory di Facebook ni. Sesekali mengimbau kenangan. Kalau harap nak tengok balik gambar-gambar lama yang beribu kat dalam folder tu memang tak sempat lah.

I Love My Kids.

============================================


Haslinda Lynd


Your Committed Shaklee Indipendent Distributor

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) sekitar Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Tiada ulasan: