Water Pitcher Penapis Air Shaklee

Assalamualaikum.


Alhamdulillah.. Sudah mau sampai penghujung August 2015.


Dok belek-belek Majalah Rapi September 2015.


Jumpa tips menarik ini.


Kebaikan Air Beralkali



Air Alkali Lebih Bagus Berbanding Air Kosong



Bagi kebanyakan orang, air kosong adalah yang paling baik. Namun, air alkali dipercayai mempunyai tahap pH yang lebih tinggi berbanding air kosong. Ada pendapat yang menyatakan bahawa air beralkali boleh meneutralkan asid dalam salur darah, meransang tenaga dan metabolisme dan membantu tubuh menyerap khasiat dengan lebih baik.


Ada juga yang menyatakan air beralkali membantu melawan penyakit dan melambatkan proses penuaan. Namun begitu, belum ada kajian saintifik secara menyeluruh dibuat tentang pendapat ini. Apa pun, tidak salah emncuba berikutan ia memang berkhasiat - CUBALAH !



Then baru teringat yang Lynd tak pernah share mengenai rangkaian Get Clean Shaklee yang salah satunya mengandungi Water Pitcher Shaklee atau senang nak sebut Penapis air Shaklee


get clean


Kelebihan Water Pitcher Penapis Air Shaklee 




  • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat.



  • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!



  • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.



  • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula


 

Ini perbandingan antara produk penapis air yang sejenis dengannya.


getcleanwaterpitcher_zps3a5fbf73-1


Satu yang Lynd suka mengenai penapis air shaklee ni memang sangat cost effective dan mudah dibawa.


Tak perlukan tenaga elektrik atau bateri pun. Senang diangkut untuk travel so tak payah beli air meneral berbotol-botol.



Penapis air shaklee


Dengan penapis air Shaklee tak payah fikir nak maintenance ke, service of contract ke. Hanya perlu tukar filter dalam sahaja. 1 filter tu boleh menapis sehingga 80 gelen / 303 Liter. So average lebih kurang 3-4 bulan penggunaan.


gambar blok karbon penapis air shaklee


So dah tak payah fikir-fikir banyak-banyak benda. Just topup masuk dalam filter lepas tu minum. Kalau penggunaan ramai boleh isi masuk dalam botol air biasa.


Betul ke berkesan?


testimoni penapis air shaklee 5


Nampak tak perbezaan warna air selepas di tapis?


Berbezakan.


Memang sudah ramai yang mencuba dan berpuas hati dengan Penapis Air Shaklee ini.


testimoni penapis air shaklee


Berapa harga Penapis Air Shaklee ?


Harga Penapis Air Shaklee


Kenapa nak bayar lebih?


Nak jimat lagi beli terus dengan harga ahli.


Boleh contact saya terus bagaimana nak mendapatkan penapis air Shaklee dengan harga Ahli.


Harga Penapis Air Shaklee 2


Haaa... yang ni memudahkan untuk faham kenapa Water Pitcher Shaklee memang berbaloi dimiliki dengan harga yang lebih murah berbanding dengan jenama lain. Kualiti semestinya terbaik.


Berminat dengan Penapis Air Shaklee ini?


Hubungi Lynd sekarang untuk pesanan anda.


Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut



Haslinda (Lynd)


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty


Facebook Personal : Haslinda Lynd


Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam


Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

4 ulasan:

Encik Gajah berkata...

Kami ada 1 dirumah dulu sblm pakai brand coway. Yg lama tu bagi kat adik sebab mudah nak bawa ke hulu hilir. Mmg berbaloi beli dan air dia rasa ada manis skit.

Eina berkata...

Water Pitcher Shaklee memang best. Terbaikkk ;)

Nadiah Suhaidi berkata...

Memang senang nak bawak travel. Tak perlu letrik!

Tengku Sofia berkata...

Air dia memang sedap dan bersih