Susah Betul Amik Gambar Awatif

Assalamualaikum.


Mood sudah mareyyyy...


Rindu sebenarnya nak blogging  macam masa awal-awal berblog dulu. Zaman berblog sebab nak cerita hal anak.


Tapi...


Ehhhh.. biarkan berlalu..


Usah dikenang barang yang lepas..


Dah suka.. buat jelah balik..


Yang dok buat segala bagai analysis "kenapa tak macam dulu" tu dah kenapa.


Dah suka buat je..


Dah nak.. buat je..


Hahhhh...!!!!!


Pun masih membebel kelaut.


Hik..


Sekarang mama datang mood rajin and tak malu nak tangkap gambar.


Tapi still gambar anak-anak lah.


Tapi kan.. Susah nak nak tangkap gambar budak somot sorang ni.


Kalau gambar berdua dengan kakak..


20150906_135711


20150913_145733


Bukan sebab sayang kakak ye nak peluk-peluk gitu.. Tapi... saje..


Saje... saje.. nak buat mama hangin.


20150921_222147



20151001_201154


Yang ni lagilah..


Dia konon-konon tengah solat kat atas arm rest sofa ni.


Mentang-mentang keceq muat lah dia solat kat situ. Kita nak tangkap gambar dia terus lompat buat gaya nak kena dera ni.


Memang kena gilis lah ngan mama.


Sabau je la mama oiiiii...


IMG-20151002-WA0016


Tiada ulasan: