My Wireless Partner di Tesco Setia Alam

Assalamualaikum..


Hari ni happy sangat sebab dating with my wireless partner Cik Zarlea.


Tesco Setia Alam 2


Actual she is my bff.. Tapi kenapa my "wireless partner"?


Sebabnya connection kami kuat.


Contohnya macam kadang-kadang kalau saya tengah makan lamp chop.. snap gambar dan send kat dia (Kalau orang lain send kat fb) dan dia akan send gambar lamp chop jugak tapi dia edisi masak sendiri dan saya edisi makan kedai.


Then macam sesetengah barang 'tersama" dan "tertunjuk" so kami akan.


"Ehhhhh... vacuum cleaner ko macam aku punyer"


"Oiiii.. bakul kain ko mcam aku punyer"


Tersama the small things.


Dari segi pendapat pun kadang-kadang sama.


Kadang-kadang Lynd tengah teringat kat dia..  tiba-tiba dia WhatApps..


It's like macam ada connection antara kami.


Hahah.. tapi dari segi minat ada yang tak sama lah.. Macam dia suka menjahit tapi Cik Lynd tidakkkkkk...


Dia suka melawa tapi cik Lynd tidakkkkkk..


Hahahah..


Hari ni jumpa kat Tesco Setia Alam sebab dia hantar adindanya gi interbiu kat Top Glove. So sementara 3 jam menunggu proses interbiu tu kami lepak kat situ ja.


Tak dak buat apa selain pusing-pusing dalam Mr DIY. (Seperti Biasa tak pusing kosong.. mesti akan sangkut sesuatu) Teman anak-anak main, makan eskrim dan duduk-duduk.


Sembang pun tak dak la beria sebabnya hari-hari sembang kat WhatApps macam dok kat sebelah ja. Plussss.. bawak anak-anak so xleh leka sangat lah sembang.


Lepas solat asar kat tesco, adik Lea pun dah siap interbiu kami pun bergerak pulang.


Then dia update kol 7.00 sampai bangi.


Tiba-tiba air mata ku mengalir..


Tesco Setia Alam


Haaaaa... bila masa dia selfie ngan anak-anak ku..?


And dia buat as profile picture WhatApps. (Dia memang selalu tukar)


Terharu sangat sebab aku tau ko sayang aku walaupun ko tak pernah cakap.


Hahahaha.. Touching makcik.


I don't aspect wanita yang sudah beranak 3 nak letak gambar 3 orang anak orang lain melainkan dia betui2 sayang kat orang tu. (Persamaan kami yang lain.. diusia sebegini kami juga mempunyai 3 orang anak)


Then dia up kat facebook.


Tesco Setia Alam 3


Ntah bila dia snap gambar ni. Hahaha.. apa-apa pun I love u Lea.


(Tengah tarik mood blogging dari hati kembali)

Tiada ulasan: