Zone Berhantu Kat Rumah Ni

Assalamualaikum..


Haaa.. I is jealous bila tengok blog kawan-kawan yang masih aktif berhome organising.


Rindu zaman rajin dulu. Zaman rajin ambil gambar dan upload.


Ok Cik Lynd. Semangat sikit nak ber home organising ni. Dah hampir 5 bulan dok di rumah baru ni dan Lynd masih aktif menolak perabut sana sini. Masih belum puas hati dengan susun atur ni.


Rasanya Lynd belum pernah tayang lagi rumah ni kan. Nantilah.


So entry kali ni just nak tayang zon berhatu rumah ni.


Kawasan yang tak pernah kemas. Dah buang berkotak-kotak pun benda lah ni masih sama.


20160503_010221


Rak ni hah..


Kalau mula-mula masuk memang rak ni dulu yang orang akan nampak. Tak tau lah apa masalah rak ni. Hahahaha.. Rak yang salah..


Tempat ni macam jadi landing table.. sume benda dilambak.. TV kecik tu guna untuk tengok CD ja.


Tapi haihhh.. sakit mata betul tengok.


Tak pa.. nanti kita kemaih lagi sekali..


Yang saya suka sekarang home office mama.


Tempat yang strategik.. Esok Lynd share ye..


Tiada ulasan: