Atasi Kulit Berjerawat dengan Set Kulit Berjerawat Shaklee

Assalamualaikum.



Atasi Kulit Berjerawat dengan Set Kulit Berjerawat Shaklee


Setiap wanita ingin menjadi cantik dari segi kulit wajah dan juga bentuk badan. Lynd juga tak terkecuali beberapa bulan lepas Lynd mengalami masalah kulit berjerawat yang agak teruk.


Tiba-tiba sahaja jerawat subur kat wajah Lynd. Macam hairan juga sebab Lynd tak tukar apa-apa produk skin care. Lynd masih setia dengan Pembersih Wajah NutriWhite. Tak berani nak tukar-tukar sebab Pembersih Wajah Nutriwhite ni paling natural dan takder bahan kimia. Jimat pun iya juga sebab 1 tiub boleh tahan 6-8 bulan.



Lama kelamaan Lynd dah jumpa punca kenapa tiba-tiba jerawat banyak sedangkan Lynd still amalkan supplemen Shaklee. Rupa-rupanya pemakanan Lynd.


Sejak Lynd pindah sini, kedai makan dan gerai bersepah dan dekat-dekat. Lynd tak payah susah-susah nak start kereta pun, just turun tangga terus ke kedai-kedai tu.


Masa tu Lynd addicted kopi-kopi yang dalam gelas besar yang biasa jual 5 ringgit 1 cup tu. Dengan manis, dengan sejuk, dengan kekopian itu memang ketagih. 1 hari mesti 1 cup. Makan tak yah cerita la bakery muslim KP Choco House pulak dekat. Segala bagai kek dan cheese cake yang berwarna warni tu tau memang tempting sangatlah.



Setelah menyedari yang badan ni bertoksik tinggi dengan kandungan gula yang tahap potong kaki maka insaflah diri ini. Takder la stop terus tapi control sikit pengambilan tu.



Lynd consistent ambil Set Kulit Berjerawat Shaklee disamping menjalani proses detox alhamdulillah jerawat dah "mati'. Tinggal sekarang ni Lynd nak hilangkan parut dan mengatasi masalah kulit kusam.



Nak tengok hasil tak?


Testimoni sendiri ni.


Set Kulit Cantik SHaklee


Ok. Ini hasil selepas 2 minggu. Jerawat-jerawat aktif dah berjaya "dipatahkan". Atleast takder jerawat baru kan.


Ini pula selepas 2 bulan.


Set Kulit Cantik SHaklee 2


Alhamdulillah sangat. Terima kasih Allah.


Kulit kusam dah kurang sangat dah. Jerawat baru memang dah takder. Allah.. tak tahu macamana Lynd nak gambarkan macamana perasaan Lynd terutama dari segi confident level.


Kalau ikutkan memang langsung taknak bergambar, selfie memang tak lah. Malu dan menyampah tengok muka sendiri.


Sekarang dah suke sangat main selfie dengan anak-anak. Heee..


Apa yang Lynd buat untuk mengatasi masalah berjerawat Lynd?




  1. Amalkan minum air masak dengan kuantiti yang mencukupi. (25kg berat badan memerlukan 1 liter air)

  2. Kurangkan makanan bergula / minuman tinggi kandungan gula.

  3. Menjalani proses detox dengan herblax Shaklee

  4. Mengamalkan set kulit cantik Shaklee.

  5. Be Calm and Stress Free


Alhamdulillah.


Syukur sangat. Banyak sangat perubahan diri Lynd sekarang dari segi keyakinan diri. Lynd harap sangat kepada sesiapa yang ada masalah sama dengan Lynd jangan terus berdiam diri, lakukan sesuatu hari ini kerana kita perlu menjalani hidup kita dengan lebih baik demi orang tersayang.


Set Kulit Cantik SHaklee 3


Saya Haslinda, pengguna Set Kesuburan Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Kehamilan dan Set Penyusuan Shaklee.

Ingin mendapatkan rangkaian produk Shaklee / ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty


Facebook Personal : Haslinda Lynd


Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari.

Tiada ulasan: