Aku Masih Setia Bersama Shaklee

Assalamualaikum..

Aceceh tajuk.. Bukan main.. Ini bukan sebarang tajuk novel tau..

Anyway.. Alhamdulillah.. Sudah hampir ke penghujung October.. Mama Lynd masih setia bersama Shaklee, sebagai pengguna dan pengedar Shaklee yang sentiasa komited.

Komited untuk menjaga tubuh badan ini bersama rangkaian produk Shaklee, komited untuk terus mengejar impian bersama Shaklee dan komited untuk terus membantu lebih ramai orang membaikit taraf kesihatan dan kewangan bersama Shaklee.

Dalam ber facebook banyak bisnes yang lalu di newsfeed..
Alhamdulillah..
Maksudnya lebih ramai orang sedar bahawa banyak peluang untuk kita bantu orang dalam bisnes.

Maksudnya produk kita bantu orang selesaikan masalah mereka.

Dalam banyak2 bisnes Shaklee yang jadi pilihan Lynd.

daftar-keahlian-shaklee

??Kenapa ???

1. RISIKO RENDAH -????Dengan keahlian Rm 79.50 sahaja. Tak payah modal besar untuk mula bisnes.

2. TUNJUK AJAR - ????Join je dengan Rm 79.50 terus anda diserap masuk ke support group dan lubuk ilmu bisnes from hero to zero. Takder alasan "tak reti" nak bisnes untuk bermula.

3. REPUTASI - ????Beb.. Shaklee ni dah berusia 60 tahun. Even di Malaysia pun ada y ber Shaklee leboh 20 tahun. So xder keraguan.

4. SELAMAT -???? Dan sebab itu lah bertahun dah orang ambil supplement Shaklee so sah selamat dan berkesan. Segala report dan kajian Shaklee y telus juga buat Lynd rasa yakin nak share kebaikan Shaklee dengan orang lain.

5. BONUS - ?????Tak daya nak kira beb segala peluang yang Shaklee offer. Anda buat anda dapat.. Tiada unsur penindasan.

So sebab 5 faktor tu lah buat Lynd yakin untuk terus bersama dengan Shaklee.

Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee juga cukup mudah dengan hanya bermodalkan Rm 79.50 atau secara percuma dengan terus beli produk Shaklee sebanyak 200UV.

Caranya mudah sahaja, sama ada kawan-kawan terus WhatApps Lynd di 019-603 8353 dan Lynd akan daftarkan

Daftar ahli

atau boleh juga daftar sendiri di

Klik Link < Daftar Keahlian Shaklee >

Atau Copy Paste Alamat

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1090071
Boleh juga ikut step by step di sini.


Berbekalkan keyakinan dan kecekalan untuk sama-sama berjaya Lynd akan guide step by step untuk kita sama-sama berjaya.

————————————————————————

Saya Haslinda, pengguna Set Kesuburan Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Kehamilan dan Set Penyusuan Shaklee.

Ingin mendapatkan rangkaian produk Shaklee / ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)


Contact No : 019 – 603 8353


Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty


Facebook Personal : Haslinda Lynd


Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari.

http://vitalynd.com/daftar-keahlian/

Tiada ulasan: