Pengedar Shaklee Klang by Vitalynd Empire

Assalamualaikum.



Pengedar Shaklee Klang


pengedar-shaklee-klang

Saya Kaseh.
Saya adalah Marketing Director untuk Vitalynd Empire.


Vitalynd Empire
.
Vitalynd Empire adalah empayar yang diasaskan oleh mama saya Mama Lynd untuk mengedarkankan rangkaian produk Shaklee.


Tugas saya adalah memberikan nasihat dalam menjalankan marketing dalam memasarkan produk Shaklee.
.
Saya nak pastikan ramai orang tahu kebaikan produk Shaklee dan lebih ramai orang sihat dengan Shaklee.

Antara cadangan yang pernah saya buat tapi sampai sekarang mama tak buat adalah tampal nombor telifon di pokok-pokok sekitar tempat tinggal saya.

Pernah juga saya curi-curi edarkan business card mama di sekitar kedai rumah saya.

Saya tahu produk Shaklee ni bagus sebab saya pernah ikut mama pergi Bengkel Nutrisi Shaklee.
.
Sebab tu saya tengok mama sungguh hebat dalam memberikan consultansi kepada pelanggan mama.

Yang paling seronok setiap 15 hb mama belanja kami jalan-jalan sebab mama dah dapat BONUS.???

Aunty & Akak2 semua nak jadi macam mama?
Nak join sebahagian dari Vitalynd Empire dan membina empayar sendiri ?



Boleh contact mama Pengedar Shaklee Klang cepat2
Nanti mama guide macamana nak jadi hebat macam mama..?




WhatApps Lynd terus ke


? 019-603 8353
? 019-603 8353
InsyaAllah.. Lynd akan bantu sebaik mungkin.



Tiada ulasan: