Maestro 3 Bisnes Shaklee Mudah

Maestro 3 Bisnes Shaklee Mudah 

Assalamualaikum.
Hari ini kelas di Maestro Elite diteruskan dengan Kisah Tengku Sofia yang jatuh cinta dengan bisnes Shaklee selepas menjalankan bisnes lain sebelum ini dan meninggalkan kerjaya yang berpendapatan Rm 6000 sebulan.

Bisnes Shaklee Mudah 



Tengku Sofia atau lebih mesra dipanggil Kak Pia berkongsi kisah "Kenapa jatuh Cinta Dengan Bisnes Shaklee"

Kak Pia kongsikan kehidupan bekerjaya beliau yang sungguh sibuk. Walaupun waktu pejabat habis pukul 5 petang tapi perkara biasa untuk Kak Pia balik malam setiap hari tetapi itu tidak menjadi hal semasa sebelum berkahwin.

Hinggalah Kak Pia sedar yang hidup dia tak balance, banyak menghabiskan masa di pejabat walaupun pendapatan Kak Pia memcecah Rm 6 ribu ketika itu.

Kak Pia mula berniaga dan belaiu menceburkan diri dalam perniagaan kain batik. Walaupun perniagaan ini agak glamour siap masuk majalah tetapi Kak Pia kongsikan bertapa sukarnya menjalankan bisnes ini.

  • Modal besar untuk ambil stok kain
  • Kerja photoshot kain yang perlukan ketelitian bagi mengelakkan komplen pelanggan.
  • Untung yang tidak berbaloi dengan usaha Kak Pia 
  • Penat kerja dipejabat dan bisnes pada waktu malam

Masa tu Kak Pia buat bisnes sebab nak berenti kerja, tetapi Kak Pia Fikir mungkin disebabkan beliau hanya focus 2 jam sehari untuk bisnes jadi bisnes kain batik beliau tidak berkembang.

Tapi untuk berhenti kerja ayah Kak Pia masih tak izin kan. Yelah.. Bisnes masih jauh lagi takkan nak tinggalkan pendapat stabil hari ni.

Dan kehidupan beliau diteruskan dengan kerja hakiki dan bisnes kain batik sehinggalah Kak Pia berkahwin dan melahirkan anak bernama Bella.


Selepas melahirkan Bella, Kak Pia nekad nak breastfeed baby kesayangan tetapi disebabkan tekanan kerja, bekalan susu kian merosot dan bermulah lah kisah Kak Pia dengan Set Penyusuan Shaklee.



Selepas sahaja mengamalkan Set Penyusan Shaklee, Kak Pia mula merasai keberkesannya dan suami Kak Pia siap komen lagi "Ingatkan apa yang orang iklankan tu tak betul tapi rupa-rupanya berkesan betul"



Disebakan Kak Pia banyak menghabiskan masa di pejabat dan Kak Pia betul-betul nak komited untuk amalkan supplemen demi menjayakan penyusuan susu ibu dengan Bella, segala supplement Shaklee tu Kak Pia terpaksa angkut ke pejabat.

Kawan-kawan mula perasan perubahan Kak Pia selepas amalkan Shaklee dan mula ingin mencuba dan minta Kak Pia belikan.

Disitulah bermulanya bisnes Shaklee Kak Pia. Dengan hanya sebagai pengguna dan terus berkembang menjalankan perniagaan Shaklee.

Perniagaan batik Kak Pia?

Mestilah Kak Pia lebih berminat dengan bisnes Shaklee dengan segala peluang bonus dan pakej perlancongan yang disediakan.

Malahan segala bahan seperti gambar produk, info produk dan testimoni memang sudah tersedia di dalam secret group kami.


Maka pada 2013 Kak Pia nekad untuk berhenti kerja demi menumpukan sepenuh perhatian terhadap bisnes Shaklee dan puteri hati beliau.

Cinta Kak Pia kepada Shaklee bukan hanya disebabkan keberkesanan produk dan peluang bisnes yang diberikan malahan kumpulan sokongan yang sentiasa tidak jemu membantu dari segi bisnes dan motivasi.

Alhamdulillah.
Shaklee berjaya mengubah hidup ramai orang termasuk Lynd.
Kualiti hidup yang semakin baik membuatkan kami sama-sama ingin membantu lebih ramai orang lain.

Semoga perkongsian MamaLynd mengenai bagaimana Kak Pia jatuh cinta dengan Shaklee ini dapat memberi inspirasi kepada kita semua.

Berminat untuk tahu lebih lanjut bagaimana Shaklee dapat membuka peluang mengubah kualiti hidup kita ?

Hubungi :

Haslinda Lynd 

WhatApps :019 - 603 8353
Facebook : Haslinda Lynd

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13



Tiada ulasan: