Pengalaman Pengguna Set berpantang Shaklee

Assalamualaikum. Alhamdulillah. hari ni Lynd kongsikan pengalaman pengguna Set Berpantang Shaklee yang pernah berpantang sebelum ini tanpa menggunakan supplement Shaklee. Mereka merasai perbezaan sebelum dan selepas menggunakan Set berpantang Shaklee. Macam Lynd dulu, 2 anak pertama menggunakan 2 jenis set berpantang yang agak popular ketika itu dan untuk kelahiran ke 3 baru Lynd mencuba Set Berpantang Shaklee. Dan semestinya perbezaan ketara yang Lynd rasa.

Jom kita lihat perkongsian pengalaman pengguna Set Berpantang Shaklee.





"Saya baru bersalin anak ke-3.. seorang princess yang sangat adorable.. 
Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin Shaklee untuk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dengan vitamin Shaklee untuk kehamilan..

Sepanjang preggy saya ambil vitalea, vitamin C, B-Complex, Omega Guard dan Ostematrix since saya tak suka minum susu.. Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya dan lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation. 

Sampai la ke saat melahirkan.. Saya masih rasa sihat dan bertenaga.. Sehinggakan proses bersalin kali ni sangat mudah dan cepat. Kalau sebelum ini selepas keluar tanda sakit kontraksi memakan masa 2 hari dengan bukaan serviks baru 2cm. 

Tapi kali ini sakit kontraksi berlaku sangat sekejap. Sejurus sampai ke hospital, Doctor check bukaan serviks dan cm. Diusung terus ke Labour Room. Sedang nurse dan doctor buat persiapan untuk sambut baby. Saya terus rasa nak meneran. 

Doctor cuba check bukaan serviks, memang dah 10 cm dan dengan 2 kali push je saya selamat melahirkan baby girls yang sangat comel. Kulit baby sangat halus mulus, putih merah. Doctor pun puji. Uri cantik, luka perineum sangat minimal dan proses jahitan yang sangat mudah." - Anna Eddy





"Salam.. juz nak share tentang Set Berpantang Shaklee. Honestly memang superb ! Sangat berbeza dengan kelahiran pertaman tahun 2010. Sebelum ini saya teralu fobia nak bersalin 2nd baby kali ni coz anak 1st sembelit teruk, luka lambat baik, susu badan amik masa berminggu baru ada tapi tu pun selepas berurut dan yang paling tak best, badan sangat lesu dan lemah tak bertenga.

So bersalin kali ni decide ambil set trial berpantang Shaklee (Kini tidak dikeluarkan) lepas berbulan survey testimony orang dan baca info dari blog. Alhamdulillah saya selamat bersalin 3 February 2012 baru ini. 

Hari ini genap saya berpantang  6 hari dan 6 hari jugak saya da mula makan set berpantang Shaklee + Alin suggest makan ostematrix cegah sembelit. Syukur Alhamdulillah, segala dipermudahkan, saya tak sembelit langsung buat masa sekarang, jahitan tak rasa sakit sangat dan luka Nampak cepat sembuh dari dulu. 

Dan yang paling best hari ke-3 susu da ade dan cik b pun mula membengkak walau tanpa berurut. Family pun perasan saya Nampak bertenaga kali ni tak macam dulu. Memang tak rugi try set ney =)" - Lovelybaby Alisya


Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini atau rangkaian produk Shaklee yang lain.

Hubungi :

Haslinda Lynd

WhatApps :019 - 603 8353
Facebook : Haslinda Lynd

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13

Tiada ulasan: