Produk Shaklee Murah di Lazada

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Syukur atas peluang dan ruang yang Allah berikan. Beberapa bulan lepas Lynd ada dengar rungutan dari rakan-rakan SID yang mengatakan ada pelanggan yang membatalkan order selepas segala consultation dan ada juga ada yang call hanya minta consutation.


Produk Shaklee Murah di Lazada ?


Mereka mengatakan pelanggan boleh mendapatkan Produk Shaklee Murah di Lazada  / 11street / Shopee dengan harga jauh lebih murah.

Lynd faham, memang sebagai consumer atau pengguna kita mesti nak berjimat dan kalau dapat beli dengan harga yang paling murah tu paling bagus. Tetapi system perniagaan yang dijalankan oleh Shaklee adalah direct selling dimana pengguna mendapatkan produk Shaklee melalui pengedar mereka yang sah.

Jika pembeli mendapatkan produk Shaklee dari rangkaian yang lain, pihak Shaklee tidak dapat memberikan jaminan dan keistimewaan yang diberikan kepada pengguna yang membeli dari pengedar yang sah.

Apa keistimewaan pembelian produk melalui pengedar yang sah:

ü  Konsultansi cara pemakanan dan gaya hidup yang membantu keberkesanan produk Shaklee
ü  Jaminan gantian jika barang rosak
ü  Jaminan keselamatan dan tarikh luput

Risiko pembelian produk Shaklee dari e-commerce :

ü  Produk sudah melepasi / terlalu dekat dengan tarikh luput
ü  Barang diterima rosak
ü  Tiada konsultansi
ü  Tiada jaminan keselamatan dari pihak ShakleeJika anda bernasib baik mungkin anda tidak terdedah kepada risiko tersebut tetapi perlu diingatkan cara pembelian anda ini mungkin menganiaya pengedar Shaklee yang mencari rezeki yang diberkati. Jadi berhati-hati kerana hidup kita ini perlukan keberkatan bukan?

Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini atau rangkaian produk Shaklee yang lain.

Hubungi :

Haslinda Lynd

WhatApps :019 - 603 8353
Facebook : Haslinda Lynd

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13


Tiada ulasan: