Testimoni Set Berpantang Shaklee

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Hari ini Lynd nak kongsikan testimoni Set Berpantang Shaklee dan juga ESP Shaklee yang merupakan salah satu produk wajib ada semasa berpantang. ESP Shaklee menjadi kewajipan dalam Set Berpantang Shaklee kerana ia merupakan sumber protein utama dalam pantang. Biasanya dalam pantang makan minum kita dikawalkan tapi dalam masa yang sama kita perlu  mendapat nutrisi yang cukup untuk pemulihan tenaga dan luka dalaman luaran.



Testimoni ESP Set Berpantang 1

Kekal bertenaga semasa hamil dan berpantang. Susu ibu pun meriah






"Pertama kali cuba ESP,
Rasa sedapnya soyang ni,
Terjebal ketika berpantang
Sebab nampak kesan positif
Kawan baik kulit makin cerah
Baby breastfeed susu banyak
Dan sebab dah amik lama
Baby dia putih giler
So tak sabar-sabar
Terus order melalui orang yang BFF Dya order dulu.

Pengalaman amat berbeza berpantang kali ke 3 ni,
Dya asyik rasa sihat dan rasa nak buat kerja-kerja rumah
Sebab bertenaga sungguh masa pantang ke 3 ni.

Kalau dulu masa anak pertama dan kedua
Sering sakit kepala
Badan berangin
Lenguh serata badan
Sembelit
Semua pengalaman ngeri berpantang dulu tak berulang lagi kali ni
Bahagia sungguh berpantang kali ni walaupun terpaksa berpantang sendiri.
Baby tido nyenayk sebab susu pekat bela ber ESP
Sehingga terpaksa kerap salin t-shirt akibat susu terlalu meriah
Ramai yang menegur berat badan menurun paling ketara
Kulit yang kusam makin serah.
ESP lah cinta pertama Dya dengan Shaklee."




Iza Eyza Shaklee

"Saya start amik ESP pas bersalin anak no 2. Amik set bersalin premium.
Memang bertenaga masa dalam pantang compare dari anak first.
Yang paling best berat badan pun turun dengan gembira.
Masa preggy punya ler berat sampai 9kg pas abis pantang 5kg je.
Best sangat rasanya. Hihi.. ini preggey anak ke-3 tengah trismester pertama
Nie harapkan amik ESP jer nie sebabalah banyak benda tak lalu nak makan.
Mujur ESP bagi tenaga adalah tenaga nak uruskan anak-nak dan hal-hal rumah tangga. 
Kalau tidak memang melepek je."


Alhamdulillah. Syukur kerana ramai wanita telah merasai kebaikan produk Shaklee untuk membantu mereka menjalani kehidupan yang lebih baik. Ibu yang sihat dan gembira semesti mempengaruhi kebahagiaan dan keharmonian keluargakan?

Untuk lebih info mengenai SET BERPANTANG SHAKLEE



Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini atau rangkaian produk Shaklee yang lain.

Hubungi :

Haslinda Lynd

WhatApps :019 - 603 8353
Facebook : Haslinda Lynd

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13





Tiada ulasan: