Testitimoni ESP Set Berpantang Shaklee

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Hari ni MamaLynd nak kongsikan testimoni ESP Shaklee yang merupakan salah 1 produk yang terdapat dalam Set Bepantang Shaklee. ESP Shaklee adalah sumber protein yang diasaskan dari kacang soya Non-GMO. 





Kita lepas berpantang sangat perlu untuk mendapatkan bekalan vitamin protein yang mencukupi keran protein membantu proses penyembuhan luka dalaman dan luaran dengan cepat. Tambahan lagi sesetengah orang mengamalkan pemakanan dikawal dengan ketat semasa berpantang. Jadi dengan pengambilan ESP, kita dapat “curi-curi” bekalan protein untuk badan kita.

Jom kita ikuti kisah Puan Aina menggunakan ESP Shaklee dari berpantang anak pertama sehingga mengandung anak ke dua.




Wan Aina Syahiida

"Salam, nak share tentang ESP. Saya start kenal Shaklee semasa pantang 2013, kakak belikan set pantang termasuk ESP. Mula-mula start ESP memang sangat miracle je rasa sebab rasa bertenaga walaupun saya bersalin szer. Boleh bangun berjalan macam orang tak pantang. 

Luka sangat cepat sembuh. Nurse KK yang datang check kat rumah pun puji. Susu apatah lagi, melimpah ruah, tak sah tak basah baju kalau tak pam. Baby memang berat naik cun je sebab kenyang dengan susu yang cukup khasiat, pekat dan sangat banyak. 

Kali ni 2015 tak lama lagi nak bersalin anak no 2 insyaAllah. Memang amalkan ESP tak tinggal seak pantang hari tu until now dan terus ambil ESP. I in lobe with ESP ! Hoho.. Kulit rasa sangat moist bila amalkan ESP. yang tak boleh telah ESP tu bancuh la dengan pape minuman yang anda suka. Start dengan 1 scoop dulu ke kan.. sedap tau ! Dahl ah banyak khasiat sangat-sangat.

Lagi rahsia ESP ni kan yang paling best berat saya turun 20 kg dalam masa 2 bulan. Makan tak da tahan pun. Best sangat.

Ni bukan tipu.. Ni apa yang saya rasa.. lepas dah kenal Shaklee bukan takat ESP teruskan.. saya memang rasa nak amik semua produk Shaklee yang dijamin 100% semulajadi/

Rugi tak cuba ESP ni."


Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini atau rangkaian produk Shaklee yang lain.

Hubungi :

Haslinda Lynd

WhatApps :019 - 603 8353
Facebook : Haslinda Lynd

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13


Tiada ulasan: