10 Produk Terbaik Shaklee

Assalamualaikum. Hari tu Lynd ada cerita mengenai Hq Shaklee baru yang terletak di Geo Tower, Bandar Sunway. Salah satu sudut yang menarik adalah 10 Produk Terbaik Shaklee.

Shaklee Top 10 Best Seller

Menarik sangat ruang ni sebab dapat bantu kita lebih mengenali produk Shaklee yang paling menjadi pilihan dan pada amatan Lynd 10 Produk Terbaik Shaklee ini lebih menumpu kepada produk yang memberi kesan secara menyeluruh kepada pengguna.Jom Lynd bawa anda untuk kenali 3 top selling produk Shaklee ini.

No 1 VIVIX SHAKLEE

Vivix Shaklee
Rahsia Vivix terletak dalam kandungan Resveratrol.

Resveratrol adalah merupakan unsur tumbuhan dari kumpulan polyhenols yang merupa sumber antioksidan yang membantu kita untuk mengurangkan kemusnahan sel tubuh badan yang menyebabkan kanser dan penyakit jantung.

Keberkesanan Vivix dan testimoni dari pengguna Vivix Shaklee sendiri menjadikan lebih ramai yang mengamalkan Shaklee sebagai salah satu ikhtiar kesihatan mereka.

Testimoni Vivix

Dan keberkesanan dan kelebihan yang Vivix ada telah dibuktikan melalui Telemore Study.


NO 2 ESP SHAKLEEESP Shaklee memang terkenal di kalangan wanita. 

Kenapa?
Sebab ESP adalah minuman protein soya non-gmo yang berkualiti tinggi yang akan memberi kesan pada seluruh tubuh badan kita sebab sel badan kita sendiri terdiri daripada protein.\

Sebab lain ESP Shaklee menjadi hot selling adalah keberkesanan terhadap kecantikan kulit, pemulihan tenaga terutama untuk ibu hamil, ibu berpantang dan ibu menyusu.
NO 3 OMEGA GUARD SHAKLEE


Memang Lynd tak pelik kenapa Omega Guard Shaklee ini menjadi pilihan kerana kebaikan minyak ikan omega memang agak tersebar dalam masyarakat kita. Bila sebut minyak ikan ja mesti kita akan ingat kebaikan untuk minda dan kesihatan menyeluruhkan.

Omega Guard terkenal dari kebanyakan jenama lain kerana kandungan omega yang tinggi dan lebih tulen berbanding dengan jenama lain yang ada di pasaran.

Omega guard lebih dikenali dalam Set Kesihatan Kanak-Kanak, Set Kehamilan Shaklee, Set Berpantang Shaklee dan Set Kurus Shaklee.Tiada ulasan: