Set Penyusuan Bajet Shaklee

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Hari ni Lynd baru selesai register seorang ahli baru yang sudah amalkan Shaklee sejak tahun 90-an lagi. Selama ini dia hanya amalkan untuk kesihatan sahaja tiada sebab khusus. Tapi kali ini, dia minta Lynd suggestkan Set Penyusuan Bajet kerana beliau akan ambil anak angkat sebagai anak susuan bulan November nanti. Bagus akak ni, dia buat persiapan awal untuk memastikan dia sudah bersedia untuk menyusukan baby nanti. 

Set Penyusuan Bajet

Set Penyusuan Bajet terdiri 

ESP -  Sumber protein dari soya GMO yang memberikan tenaga kepada ibu dan membekalkan protein berkualiti. Proses menyusukan anak disamping menguruskan aktiviti harian pasti akan memberi kesan pada tenaga ibu.

Alfalfa - Alfalfa merupakan sejenis tumbuhan yang dikenali sebagai raja tumbuhan kerana kandungan nutrisi yang tinggi dan dipercayai merupakan Galactogue iaitu merupaakan penggalak susu.

Ostematrix -  Keperluan ibu menyusu adalah sangat berkait rapat dengan kalsium. Bagi jangka masa pendek, ibu akan kerap rasa sakit belakang dan sakit badan. Bagi jangka masa panjang pula wanita lebih terdedah kepada osteoporosis.


Pelanggan ini sebenarnya bakal ambil anak angkat, jadi pengambilan supplemen merupakan salah satu iktiar beliau untuk menjadikan anak angkat sebagai anak susuan.

Alhamdulillah. Lebih awal bersedia proses penyusuan anak angkat akan lebih mudah.


Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini atau rangkaian produk Shaklee yang lain.

Hubungi :

Haslinda Lynd

WhatApps :019 - 603 8353
Facebook : Lynd Abu Bakar

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13Tiada ulasan: