Shaklee HQ baru di Geo Tower

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Sepanjang Lynd buat bisnes Shaklee ni bukanlah selalu Lynd ke Hq atau mana-mana branch sebab jika tiada sebarang urgency Lynd suka order online sahaja. Tapi jika ada order urgent Lynd akan ke Hq di bandar Sunway. Dulu hq terletak di Pinnacles Tower dekat dengan Sunway Pyramid. Tapi sekarang Shaklee HQ baru dipindahkan ke Sunway Geo Tower yang pada Lynd kurang crowded berbanding di Pinnacles Tower.

Shaklee Hq Geo Tower

Yang best Shaklee Hq yang baru ni adalah lebih mudah dapat parking dan juga tak perlu request access card macam sebelum ni. Just park dan terus naik escalator 1 floor dah sampai. Konsep juga berbeza dengan sebelum ini. Jika dulu kita perlu isi borang, ambil nombor giliran dan order kita akan diuruskan.

Tapi kali ni sistem shopping pasaraya. Ambil produk sendiri dan bayar. Serius terasa "kenyang" tengok produk yang tersusun penuh di rak. Suke sangat. Terasa blink..blink je mata ni. Hehhehe..



Top 10 Best Seller Product

Bukan calang-calang tau. Dah 100 tahun dah usia Shaklee ni.

Anak-anak pun rambang mata tengok barang dagangan mama yang tersusun indah.

Kepada bukan ahli Shaklee dan ingin membuat pembelian di Shaklee Hq, anda perlu ada no id terlebih dahulu. Untuk mengetahui cara mendaftar ahli boleh rujuk di entry

Daftar Ahli Shaklee

Atau untuk sebarang pertanyaan boleh terus whatapps Lynd terus di www.wasap.my/60196038353






Home Office
Level 2, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

Monday to Friday:
10:00 am - 07:00 pm

Saturday:
10:00 am - 07:00 pm

 Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini atau rangkaian produk Shaklee yang lain.

Hubungi :

Haslinda Lynd

WhatApps :019 - 603 8353
Facebook : Lynd Abu Bakar

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13

1 ulasan:

Tengku Sofia berkata...

Best sangatkan konsep kedai Shaklee sekarang. Macam masuk supermarket je😁