Testimoni Set Bersalin Shaklee

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Hari ini Lynd kongsikan testimoni Set Bersalin Shaklee yang kesannya dirasai oleh Puan Rahayu. Kalau diikutkan pengalaman beliau hampir sama dengan Mama Lynd iaitu mencuba Set Bersalin Shaklee semasa anak ke-3. Apa-apa pun rezeki Allah tentukan kami merasai keberkesanan Shaklee hanya selepas pengalaman 2 kali bersalin tanpa Shaklee. Jom kita ikuti testimoni set bersalin dari Puan Rahayu.



"Waalaikumsalam pengalaman akak dgn anak no 3 ni (sbb 2 anak sblm tu xjmpa shaklee lg) akak ambik mcm biasa vitamin2 set hamil tu...tp time rasa mcm contraction tu akak mmg minum ESP, amik bcomplex & vitalea sbb oste akak amik malam xterpikir nak amik time sakit tu... Alhamdulillah start sakit tu time dlm 6.30 ke 7pg gitu akak ambik.. Smpi hospital dlm pkl 8lebih sbb jalan jem org pi keja 😅 dalam sejam camtu dah bersalin.. Alhamdulillah dipermudahkan Allah 😊

Sebab pikir ESP, vitalea bg tenaga kan sbb nak makan mmg xlalu dah...tapi kita perlu tenaga nak bersalin nanti...Bcomplex blh bantu bt kita tenang skit even sakit 😊

After deliver br akak makan sikit pastu topup lagi skali vitamin2 tu untuk pulihkan tenaga balik 😊

Makcik orang 1st datang melawat kat hospital pagi tu siap cakap tak macam orang baru lepas beranak pun" - Puan Rahayu


Alhamdulillah. Perkongsian yang bermanfaat bagi yang tertanya-tanya bila kita patut ambil Set Berpantang Shaklee dan adakah selamat diambil dari hamil lagi.

Bagi yang ingin tahu lebih lanjut lagi mengenai Set Berpantang Shaklee, boleh rujuk di entry dibawah.



Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini atau rangkaian produk Shaklee yang lain.

Hubungi :

Haslinda Lynd

WhatApps :019 - 603 8353
Facebook : Lynd Abu Bakar

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13

Tiada ulasan: