Elergic Sampai Hilang Cap Jari

Jujur.. Pertama kali Lynd dengar pasal orang tiada cap jari ni. Kalau bukan kerana dengar dari tuan punya badan sendiri agak susah Lynd nak percaya. Jom ikutinkisah Baizura Bahar mengenaik elergic yang beliau alami sehingga kesan cap jari pun hilang.




APA SHAKLEE DAH BERI PADA SAYA?
.
Kakbee ada 1 problem yang sangat2 menggangu kehidupan kakbee.

Nak tahu apa?

Kakbee tak dapat menikmati makanan dengan jari jemari kakbee yang runcing ini.

Jari jemari kakbee sangat sensitif especially pada sabun basuh n seafood.

Sampai hilang cap jari kakbee. 😔
Bila makan pakai tangan, walaupun makanan tu tak pedas, ya Allah pijarrr tangan.
Lepas makan mesti kakbee tiup2 jari kakbee.
Konon2 boleh hilangkan pijarr tu..

Kalau makan yang pedas2 atau seafood macam kerang n udang, lagi la mashaAllah...nak nangesss.. Pedih.. Terbakar.. Pijarr.. 😭😭

Kakbee rasa dah tak de harapan dah nak baik sepenuhnya.

Kakbee cuma boleh control penggunaan jari jemari ni dengan makan pakai sudu n basuh baju atau pinggan mangkuk pakai glove.

Sampai lah satu hari, kakbee cuba produk shaklee untuk kurus n menyusu.
Salah satu produk dalam kedua-dua set ni adalah ESP.

Kakbee tak sedar bila Allah beri semula nikmat makan dengan jari jemari kakbee yang runcing ini.

Tiba2 je kakbee dah boleh makan pakai tangan.
😱😱.
Sambal belacan yang dah lama kakbee tinggal, kakbee dapat nikmati semula dengan makan pakai jari.

Kalau siram air kerang kat jari pun dah tak rasa apa2 dah.
Tak pedih.
tak pijar.
Tak nanges.

Ya Allah..nikmatnya rasa..

Terima kasih Allah berikan semula jari jemari yang sihat pada kakbee

Nikmat rasa bila kakbee dah bebas pegang apapun sabun basuh.
Tak perlu ber glove lagi.

Ya Allah..syukur sangat2.. Asbab ESP, kulit kakbee dah pulih semula.
Pulih sepenuhnya.
Cap jari pun dah ada semula. 😊

Sebab tu kakbee sayang sangat dengan shaklee ni.
Setiap hari mesti nak makan.
Sebab SHAKLEE DAH BERI NIKMAT SIHAT PADA KAKBEE. ATAS IZIN ALLAH JUA.

#untungBuatShaklee
#s2ufamilies
#matahariku
#baizurabahar

Alhamdulillah.. ESP Shaklee adalah antara top seller produk Shaklee.

produk shaklee

produk shaklee

produk shaklee

Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini atau rangkaian produk Shaklee yang lain.

Hubungi : Lynd Abu Bakar



Facebook : Lynd Abu Bakar

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13

Tiada ulasan: