Kembali Langsing Selepas Bersalin

Kalau sebut sahaja pasal supplement mesti takkan lari dari jenama Shaklee. Ramai yang kenal Shaklee dengan macam-macam sebab. Hari ni Lynd nak kongsikan coretan salah seorang sahabat kami yang lebih dikenali sebagai Dayah Sprinter. Beliau kembali langsing selepas bermula dengan Set Berpantang Shaklee.


APA YANG SAYA DAPAT DARI SHAKLEE

Haa dapat balik keyakinan diri.

Yang dulunya jatuh merundum bila berat badan naik tak mau turun😭

Nak jalan rasa susah, peha bergesel kadang2 melecet, lutut sakit bilanya berjalan lama

Badan selalu rasa lemah dan rasa tak sihat.

Nak pilih seluar pun susah.😭 Sedih betul rasa.

Ada part yang tak seimbang nak berjalan pun rasa malu.

Alhamdulillah selepas kenal shaklee masa pantang kedua ,jaga pemakanan & work out secara pelahan dapat semula bentuk badan yang diidamkan

Rasa yakin semula pada diri.

Sampai adaa yang bertanya betul ke dayah tu😂 dalam gambar tu.⤵️⤵️⤵️

Iyer satu ketika dahulu.

Terima kasih shaklee.

Sampai sekarang terus setia.

#DayahSprinterShakleeStory
#UntungBuatShakleeS2Families
#syoknyaTeamOpe



Alhamdulillah..😊
Ramai yang feedback badan lebih mudah kembali langsing lepas bersalin dengan Set Berpantang Shaklee kerana nutrisi yang mencukupi mempercepatkan pemulihan tanpa pengambilan kalori berlebihan..

Ketahui lebih lanjut mengenai :

Set Berpantang Shaklee
Testimoni Set Berpantang Shaklee
Tips Berpantang

Dan tidak perlu risau dan ragu mengenai rangkaian produk Shaklee kerana ujian melalui Land Mark Study telah membuktikannya.

Sebarang pertanyaan atau ingin membuat sebarang pembelian produk Shaklee

Hubungi :

Lynd Abu Bakar

Klik

Facebook : Lynd Abu Bakar

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13

Tiada ulasan: