Peluang Bisnes Shaklee Melalui Blog dengan Maestro Blogging Challenge

Memang terdapat banyak cara untuk menjalankan bisnes secara online tetapi Peluang Bisnes Shaklee Melalui Blog menjadi pilihan Lynd kerana selain peluang mendapat pelanggan adalah lebih luas, ia juga medium percuma dan Lynd bebas untuk berkongsi dengan cara Lynd sendiri.
Dan mungkin ramai yang rasa bisnes melalui Facebook dan Instagram adalah lebih masyukkkk, tapi hakikatnya masih ramai yang lebih gemar menggunakan "google" yang membawa kepada blog-blog yang menawarkan produk yang sama.

Di blog kita lebih terbuka untuk berkongsi maklumat dengan lebih detail kerana ia umpama "majalah" kita sendiri yang ingin berkongsi pelbagai maklumat mengenai produk dan tips berkaitan.

Oleh kerana itu salah seorang mentor kami Master Nadiah telah menganjurkan Maestro Blogging Challenge bagi mencabar kami untuk konsisten dalam berkongsi mengenai produk dan peluang bisnes Shaklee.


Hadiah memang mengiyurkan lah terutama buku tu memang Lynd mengidam sangat. Dan konsep hadiah adalah berdasarkan Luckk Dip iaitu bila cukup je syarat pertandingan kita akan mendapat hadiah berdasarkan cabutan bertuah.

Peluang Bisnes Shaklee

Hadiah itu hanya salah satu objektif tetapi cabaran ini lebih bermakna kerana di akhir cabaran kami sudah terbiasa untuk update posting di blog sekurang-kurangnya 2 kali sehari dan hasilnya sudah mula ada yang menghubungi kami melalui blog. Alhamdulillah.

Peluang bisnes Shaklee terbuka untuk sesiapa sahaja dan kami bebas memilih channel untuk kami berkongsi manfaat Shaklee.

Sepanjang cabaran berlangsung, peserta dikumpulkan dalam satu whatapps group dan kami saling berkongsi tips blogging dan memberi semangat antara satu sama lain. Sungguh mudah urusan kami kerana segala masalah dijawab secara beramai-ramai dan dibincang bersama. Sungguh indah ukhwah dengan "pesaing" dalam bisnes Shaklee ini.

Peluang bisnes shaklee

Berdebar menunggu pengumuman hadiah dari Master Amir di live facebook Maestro dan masing-masing excited dan happy sebab semua yang cukup syarat akan dapat hadiah. 

Peluang bisnes shaklee

Alhamdulillah, Lynd menang Ostematrix kegemaran ku dari dulu lagi. Kebetulan pulak stok ostematrix memang dah habis. Yeayyyy...

Ada yang tahu mengenai peluang bisnes Shaklee ? Jangan segan-segan untuk whatapps dan insyaAllah Lynd boleh terangkan.

Cara Daftar Keahlian Shaklee


Hubungi :

Lynd Abu Bakar

Klik

Facebook : Lynd Abu Bakar

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13

Tiada ulasan: