Sesi Mengadap Mentor Nadiah Suhaidi

Alhamdulillah. Salah satu perkara yang Lynd syukur bila terjebak dalam bisnes Shaklee ini adalah Lynd dicampakkan ke group yang sangat hebat. Group yang sangat aktif membantu ahli yang mendaftar di bawah meraka dari segala segi termasuklah sokongan moral dan menunjukkan jalan dan peluang dalam bisnes Shaklee.




Selasa lepas Lynd nekad nak mengadap Master Nadiah yang merupakan salah satu idola Lynd dalam bisnes Shaklee. Beliau dan suami Master Amir sangat bersemangat untuk memastikan ahli di bawah Maestro mendapat sokongan jika kami memerlukan. Maka Lynd dan seorang lagi rakan bisnes Lynd iaitu Ajuya Rasyid ke rumah Master Nadiah dan Master Amir di Bandar Baru Bangi.



Alhamdulillah. Banyak input yang Lynd dapat terutama bagaimana mahu mengetengahkan produk yang menjadi kepakaran kami. Bukan berkisar pasal bisnes juga kami juga membincangkan mengenai bagaimana mahu menguruskan bisnes disamping anak-anak kecil. Alhamdullillah.. perbincangan yang menjadi spotlight kepada focus Lynd dalam bisnes.



Yang hebatnya 2 insan mulia ini banyak menghadiri kelas-kelas berbayar yang kosnya mencecah ribuan ringgit dan segala ilmu yang mereka dapat dicurahkan kepada kami dengan percuma. 

peluang bisnes shaklee

Ni kak Ajuya kita tengah belajar mengenai Fb Ads dengan Master Amir. Dan kebanyakan kami lebih focus pada pemasaran online. Lepas tu kami terus collect hadiah yang kami menangi semasa Blogging Challenge yang lepas.

peluang bisnes shaklee

peluang bisnes shaklee

Sebagai mama beranak 3 mana mungkin nak tinggal anak-anak kan. Lagi-lagi cuti sekolah ni maka 10 orang anak dari 3 ibu berkumpul dengan harmoninya. Seronok dorang tengok movie ramai-ramai dan bermain di play room. Ibu-ibu boleh menuntut ilmu dengan aman damai dan focus.



Syukur sangat dapat sesi hari ini sangat bermanfaat sangat. Semoga ukhwah yang tulus ikhlas ini dapat berterusan dan dapat sama-sama membantu lebih ramai lagi orang lain mengambil peluang bisnes Shaklee ini.


Ada yang tahu mengenai peluang bisnes Shaklee ? Jangan segan-segan untuk whatapps dan insyaAllah Lynd boleh terangkan.

Cara Daftar Keahlian Shaklee


Hubungi :

Lynd Abu Bakar

Klik

Facebook : Lynd Abu Bakar

Cash On Delivery : Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Kuala Selangor, Saujana Utama, Shah Alam Seksyen 13


Tiada ulasan: