Kenapa Saya Setia Dengan Shaklee 2

Kenapa Saya Setia Dengan Shaklee


Kerana Mereka. Kisah 3 insan hebat ini yang menjadi pembuka cara yang Lynd mampu berimpian. Lynd memilih untuk sejalan dengan mereka  dan Lynd masih belum sampai ke destinasi yang mereka ada sekarang.


Sebab itulah kenapa saya setia dengan Shaklee kerana Lynd kena selesaikan apa yang Lynd mulakan. Untuk berada ditempat mereka adalah impian Lynd. Bebas masa dan bebas kewangan dengan cara memberi manfaat kepada orang lain.
Puan Nurul Zakeyah – Yang membawa Lynd masuk ke dunia Shaklee. Membimbing asas bisnes Shaklee dan Lynd tahu nama Lynd ada dalam doa beliau. Insan tabah dan tegas ini membuktikan yang ketegasan menjadikan kita orang yang sentiasa focus.


Puan Nadiah Suhaidi (MNS)– Subhanallah. Kelembutan dan sifat positif beliau sentiasa “menjaga” Lynd untuk kekal focus. Semangat tak pernah luntur dalam membantu Maestro untuk mencapai impian masing-masing.Bertuah Vitalynd berada bersama Maestro. Beliau mengajar Lynd bahawa pemikiran yang positif akan membuatkan kita tidak tersasar dari jalan kita. Pesanan beliau yang melekat dihati adalah “ Orang yang menang adalah orang yang tenang”


Puan Iffah Anuar – Beliau pejuang dan sri kandi. Memang padan dengan nick name beliau Ninja Pah. Ujian hidup yang dihadapi, jika boleh dilihat dengan mata kasar, luka dari perjuangan itu pasti parutnya sangat jelas. Beliau menjadi inspirasi ketika Lynd diuji kerana apalah sangat ujian yang Lynd terima berbanding dengan ujian yang hebat beliau hadapi. Dan MIA masih mampu berdiri teguh berjuang membantu orang lain dan terus memberi manfaat di saat diri sendiri diuji dengan hebat. Allah sayang kamu MIA. Kamu insan terpilih.


Jadi mana mungkin Lynd tidak setia dengan Shaklee jika Lynd belum sampai ke destinasi 3 insan hebat ini. Bertapa bertuahnya ahli Vitalynd Empire kerana berada dibawah sentuhan mereka.

Dengan adanya 3 insan hebat ini, tiada lagi alasan yang boleh menyebabkan kita berhenti dari terus berusaha untuk menjadi orang yang Berjaya dunia dan akhirat. Mereka adalah pengikat Lynd dengan Shaklee.


Ingin menyertai kami di Vitalynd Empire

Whatapps dan berkomunikasi terus dengan Lynd Abu Bakar untuk tujuan pendaftaran dan pembelian produk.
Tiada ulasan: